ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κορυφαία (χαχαχαχα) η συμμετοχή σε ευρωπαϊκό τελικό!

Βέβαια, οι άνθρωποι δεν είναι μόνο γκεμπελιστές! Αλλά, πάνω από όλα, παραχαράκτες της ιστορίας. Γιατί πολύ απλά έχουν βάλει πάνω από την ευρωπαϊκή κούπα του Ολυμπιακού, την παρουσία του ΠΑΟ στον τελικό του «Χουντέμπλεϊ» πριν από 53 χρόνια! Επομένως οι τίτλοι για τους «πράσινους», είτε τις ομάδες του συλλόγου τους, είτε τους οπαδούς τους, δεν μετρούν! Κατά συνέπεια, αυτοί πανηγυρίζουν για τις πορείες στην Ευρώπη. Δηλαδή το ίδιο πρέπει να κάνουν όσοι βγαίνουν στους δρόμους για να διαδηλώσουν. Κορυφαία (χαχαχαχα) η συμμετοχή σε ευρωπαϊκό τελικό!!!

Για εκείνους μετρά η συμμετοχή!!!!!!!

Λοιπόν, για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν… πεθάνει. Διότι, όπως και να το κάνουμε, να πάρει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την ΠΡΩΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΥΠΑ από ελληνικό σύλλογο, δεν… χωνεύεται. Καθώς τους διέλυσε το αφήγημα του τελικού του 1971!

Εξάλλου, όπως λένε και εκείνοι για το μπάσκετ, οι ομάδες πανηγυρίζουν τους τίτλους και όχι τις συμμετοχές. Αλλά στην μπάλα εκείνοι 53 χρόνια μετά ακόμα θεωρούν κορυφαία στιγμή τη συμμετοχή!!! Επομένως τόσο άφθονο ΓΕΛΙΟ δεν μας έχουν προσφέρει άλλη φορά. Επίσης, το γεγονός ότι το αναφέρουν και επίσημα, δείχνει τον αβάσταχτο «πόνο» τους!

Σας «ΠΟΝΑΕΙ» η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΥΠΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Διότι η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι άλλη! Πιο συγκεκριμένα, αυτό που κάνει έναν σύλλογο να ξεχωρίζει είναι οι τίτλοι. Άρα σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα στην Ευρώπη, ο μεν ΠΑΟ έχει συμμετοχή στον τελικό του «Χουντέμπλεϊ», ο δε Ολυμπιακός ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΥΠΑ. Αν ρωτήσει κανείς 100 τυχαίους φιλάθλους του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, για την κορυφαία, ευρωπαϊκή στιγμή ελληνικού συλλόγου, ποια απάντηση θα ξεχωρίσει;

Για την ακρίβεια, πρώτη με διαφορά θα είναι η κατάκτηση του Europa Conference League από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Αλλά δεν πειράζει. Καθώς μπορείτε να συνεχίσετε να χαίρεστε μόνοι σας, για «εσωτερική» κατανάλωση! Επομένως μας προσφέρετε πολύ γέλιο… Κορυφαία (χαχαχαχα) η συμμετοχή σε ευρωπαϊκό τελικό!!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button