ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κορμπεράν: Να είμαστε βελτιωμένοι για την πρόκριση

Ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε για το παιχνίδι με τη Σλόβαν ,κάνοντας αναφορά στο πρώτο παιχνίδι και τη βελτίωση που πρέπει να εμφανίσει η ομάδα σε σχέση με την αναμέτρηση του Καραισκάκης.

Αναλυτικά:

Για το τι πρέπει να αλλάξει:“Το πλάνο μας είναι να χρησιμοποιήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας στις καλύτερες θέσεις για να πετύχουμε τον μοναδικό μας στόχο που είναι η νίκη – πρόκριση.Να είμαστε καλοί σε επίθεση και άμυνα. Να παρουσιάσουμε τα καλύτερα δυνατά σημεία μας”.

Η απάντηση στον Βάις για το ότι ο Ολυμπιακόις θα είναι καλύτερος λόγω επιστροφών:“Προφανώς ξέρουμε όλοι πως στο προηγούμενο παιχνίδι υπήρχαν παίκτες που έλειπαν και θα είναι διαθέσιμοι αύριο. Είναι ένα βήμα για να είμαστε βελτιωμένοι. Χρειάζεται όλοι όσοι είμαστε εδώ να κάνουμε τα πάντα και να είμαστε βελτιωμένοι”.

Για την Σλόβαν:“Πολύ ανταγωνιστική ομάδα η Σλόβαν. Αντιμετωπίζει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως και τις εγχώριές της. Αύριο όμως είναι ένας τελικός και για τις 2 ομάδες. Κάτι σαν τελικός. Ο συναισθηματικός έλεγχος και η ανταγωνιστικότητα στο παιχνίδι θα είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες. Το συναισθηματικό κομμάτι είναι πιο δυνατό από κάθε τακτική”.

Για το πως τελείωσε ο Ολυμπιακός; το πρώτο παιχνίδι: “Κατά έναν τρόπο ναι και κατά έναν τρόπο όχι .Κάναμε σαφή ανάλυση των τελευταίων λεπτών. Η ομάδα έκανε τα πάντα για να πετύχει γκολ. Τουλάχιστον της ισοφάρισης. Επειδή ανοιχτήκαμε πολύ αφήσαμε χώρο στον αντίπαλο. Ευτυχώς χάρις στον Τόμας δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Χαλάσαμε κάπως την ισορροπία μας.Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απάντηση της ομάδας στο προηγούμενο παιχνίδι. Επειδή είδα την ομάδα να αντιδράει κάτι που δεν είχε γίνει στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα έπρεπε να είχαμε βγάλει αντίδραση χωρίς να ρισκάρουμε στην άμυνα και να υπάρχει ο κίνδυνος να δεχθούμε γκολ στην αντεπίθεση. Είναι δική μου ευθύνη να διαμορφώσω τον συναισθηματικό έλεγχο για να είμαστε πιο επιθετικοί χωρίς τον κίνδυνο να δεχθούμε γκολ”

Για το κίνητρο του ίδιου και της ομάδας: “Έχω μεγάλο κίνητρο για το παιχνίδι αυτό. Ως προπονητής πάντα ζω έντονα και δυνατά τα ματς και προσπαθώ να ενισχύω τα θετικά της ομάδας. Ο στόχος μου είναι να οδηγήσω τον Ολυμπιακό σε καλό δρόμο στην Ευρώπη, όσο θα είμαι εγώ στον πάγκο του. Η ζωή δεν χρειάζονται μόνο προσδοκίες αλλά και καλή οργάνωση. Νομίζω πως αύριο θα δείξουμε την οργάνωση διότι είμαστε μία ομάδα θαραλλέα και έτοιμη να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις”

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button