Κόντρα στην Καλαμάτα’80 ο Ολυμπιακός ONEX!

Μετά το τέλος της Ευρώπης ο Ολυμπιακός ONEX επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Καλαμάτα’80 στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» στις 20:30 (EPT 2 ΣΠΟΡ) για την 13η αγωνιστική της Volley league, έχοντας ως στόχο να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.
Ο διεθνής λίμπερο του Θρύλου Δημήτρης Τζιάβρας ενόψει της αναμέτρησης δήλωσε πως κάθε τρίποντο είναι εξαιρετικά σημαντικό και απαραίτητο, και ότι στόχος τους είναι να εκμεταλλευτούνε την έδρα τους να πάρουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Δηλώσεις:
Δημήτρης Τζιάβρας: «Η ευρωπαϊκή μας πορεία ολοκληρώθηκε. Πλέον, η προσοχή μας στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδας, ξεκινώντας από το αυριανό ματς με την Καλαμάτα. Σε αυτή τη φάση, κάθε τρίποντο είναι εξαιρετικά σημαντικό και απαραίτητο για την ομάδα μας. Γνωρίζουμε, ότι η Καλαμάτα είναι μια ποιοτική ομάδα με καλή επίθεση και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, για να την περιορίσουμε. Στόχος μας είναι, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία και στα επόμενα παιχνίδια».





