ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κοντά σε εξτρέμ και δημιουργικό μέσο

Αυτές οι ημέρες είναι πολύ σημαντικές για τον Ολυμπιακό. Καθώς δεν είναι μόνο το θέμα του προπονητή στην πρώτη γραμμή. Είναι και τα μεταγραφικά. Κι εκεί υπάρχει έντονη κινητικότητα. Κοντά σε εξτρέμ και δημιουργικό μέσο.

Άμεσα εξτρέμ και δημιουργικό χαφ

Το θέμα της αποχώρησης του Μαρτίνς είναι το μείζον θέμα για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Η Παρασκευή είναι η ημέρα που θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Όμως, η ουσία είναι πώς οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν και την επόμενη ημέρα. Οφείλουν να το κάνουν. Αυτή αφορά τις προσθήκες στο ρόστερ, τις κινήσεις ενίσχυσης. Με δύο να είναι στα σκαριά. Μεταγραφές που θα γίνουν άμεσα. Διότι αυτός είναι ο στόχος για τους ανθρώπους του συλλόγου. Κοντά σε εξτρέμ και δημιουργικό μέσο.

Μέχρι το ματς με την Σλόβαν

Τόσο στο κομμάτι της απόκτησης ενός ακόμα εξτρέμ όσο και στο αντίστοιχο του δημιουργικού μέσου. Είναι αλήθεια ότι οι παίκτες έχουν εντοπιστεί. Επιπλέον, υπάρχουν επαφές και διαπραγματεύσεις με αμφότερους. Το πλάνο είναι να μπορέσουν να κλείσουν και οι δύο υποθέσεις ως το πρώτο ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Έτσι το βάρος έχει πέσει σε εκείνο το κομμάτι. Δηλαδή να τελειώσουν άμεσα αυτές οι υποθέσεις. Δηλαδή οι παίκτες να έρθουν στην Ελλάδα. Να περάσουν από εξετάσεις, να υπογράψουν και να ανακοινωθούν. Οι κινήσεις είναι ανεξάρτητες από το θέμα του νέου προπονητή. Διότι είναι δεδομένο ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας «πονούν» σε αυτές τις θέσεις και οι προσθήκες θα γίνουν οπωσδήποτε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button