ΠΟΛΟ

Κόλιανιν: «Πιστεύω πώς μπορούσαμε παραπάνω»

Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ειδικότερα, για τον Ολυμπιακό αυτές δεν ήταν με το μέρος του, στον ημιτελικό με την Προ Ρέκο. Ειδικότερα, αυτές καθόρισαν την ισοπαλία στην κανονική διάρκεια. Αλλά ο Θρύλος έδειξε πώς θα μπορούσε να είχε πάει ακόμα καλύτερα στο Final-4. Για την ακρίβεια, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αυτό σχολίασε μετά τον μικρό τελικό κόντρα στην Νόβι Μπέογκραντ. Κόλιανιν: «Πιστεύω πώς μπορούσαμε παραπάνω»

Οι δηλώσεις του Χέρβο Κόλιανιν

«Είπα και μετά τον ημιτελικό αγώνα με την Προ Ρέκο ότι θα ξαναέρθουμε εδώ. Για να δείξουμε το χαρακτήρα που είχαμε όλη τη χρονιά και στα εύκολα και στα δύσκολα. Άλλη μια χρονιά που θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Δηλαδή στο σταφ, στον κόσμο που ήρθε και εδώ στη Μάλτα να μας ενισχύσει, στους παίκτες. Ειδικά στον Μπίγιατς και τον Βάμος που αγωνίσθηκαν για τελευταία φορά μαζί μας. Ωστόσο τα παιδιά είχαν ένα κίνητρο παραπάνω, για να κατακτήσουν ένα μετάλλιο. Αξίζει να σημειωθεί πώς τις επόμενες μέρες θα κάνουμε την ανάλυσή μας.

Αν, δηλαδή, μπορούσαμε να πάμε παραπάνω, εγώ πιστεύω πως μπορούσαμε! Έτσι χάθηκε μια ευκαιρία. Ωστόσο δείξαμε πως και στα εύκολα και στα δύσκολα είμαστε Ολυμπιακός. Ακόμα, δεν έχω λέξη να πω για τους αθλητές μου. Είναι τρομεροί, δεν θα σταματήσω να το λέω. Επιπρόσθετα, όπου και να παίξαμε ο κόσμος ήταν δίπλα μας. Γι’ αυτό στο τέλος χαρήκαμε και εμείς και αυτοί για όσα πετύχαμε φέτος».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button