ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Κόλιανιν: «Η μόνη ομάδα που μπορεί να παίξει έτσι την Προ Ρέκο είμαστε εμείς!»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην πανίσχυρη ιταλική ομάδα παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού

Πάλεψε σαν ίσος προς ίσο ο Ολυμπιακός απέναντι στην πανίσχυρη Προ Ρέκο, ωστόσο ηττήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι κι έτσι απώλεσε την ευκαιρία να τσεκάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Σε κάθε περίπτωση ο Θρύλος απέδειξε ότιθ είναι φτιαγμένος για πολύ σπουδαία πράγματα, Γεγονός, το οποίο υπερθεμάτισε ο προπονητής του Χέρβο Κολιανιν:
: «Σίγουρα, ήταν μια ευκαιρία. Δεν ξεκινήσαμε καλά, ίσως με τη σκέψη πως παίζουμε με την Προ Ρέκο, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Αλλά μετά που βρήκαμε το ρυθμό μας, που καταλάβαμε ότι έπρεπε να δίνουμε σημασία στο δικό μας κομμάτι του παιχνιδιού, καταφέραμε και προηγηθήκαμε. Είχαμε ευκαιρία στο τέλος να νικήσουμε, δυστυχώς χάσαμε στα πέναλτι. Μόνο περηφάνια νιώθω για τα παιδιά, τώρα χάσαμε, αλλά του χρόνου θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάλι εδώ.
Όλη τη σεζόν, η ομάδα δείχνει αυτό το πρόσωπο, παίζει με ψυχή, βάζει στο παιχνίδι πολλή ενέργεια, για άλλη μια φορά το κάναμε, το είπαμε και πριν τον αγώνα: η μοναδική ομάδα που μπορεί να παίξει έτσι την Προ Ρέκο είμαστε εμείς. Το αποδείξαμε μια ακόμα φορά. Χάσαμε στα πέναλτι, για κάποιους είναι ρουλέτα, για κάποιους τύχη, εγώ νομίζω είναι προπόνηση και ο τερματοφύλακας που θα αποκρούσει ένα σουτ, δυστυχώς δεν τα κατάφεραν ο Μάρκο και ο Μάνος. Η ομάδα μας είναι τρομερή, είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω αυτή την ομάδα, το κεφάλι κάτω και προχωράμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button