ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Kόλιανιν: «Χάσαμε και στα δυο ματς στις λεπτομέρειες»

Στους τομείς που καθόρισαν τις αναμετρήσεις με την Προ Ρέκο αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι την Προ Ρέκο, όμως έχασε σε … νεκρό χρόνο με 11-10 στο «Παπαστράτειο».
Με τον Χέρβο Κόλιανιν να στέκεται στην γενικότερη εικόνα των αθλητών του: «Και στα δύο ματς με την Προ Ρέκο παίξαμε πολύ καλά και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Σήμερα, για τρία οκτάλεπτα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, σε άμυνα και επίθεση. Μετά, βιαστήκαμε σε κάποιες επιθέσεις μπροστά και ο Ζάλανγκι μας έβαλε δυο-τρία απίστευτα γκολ, δίνοντας ενέργεια στη Ρέκο».
Ο Γιώργος Δερβίσης δήλωσε: «Για τη συνέχεια της διοργάνωσης αυτό το ματς δεν έκρινε κάτι, γιατί έχουμε πάρει τη δεύτερη θέση στον όμιλο και την πρόκριση. Τώρα, υπάρχει μια τρίμηνη διακοπή και μετά, πιστεύω, οι ομάδες θα είναι λίγο διαφορετικές. Ήταν καθαρά ένα παιχνίδι γοήτρου, θέλαμε πολύ να τους κερδίσουμε, αυτό νιώσαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε και στο Ρέκο, όταν παίξαμε. Πιστεύουμε, ότι ο Ολυμπιακός φέτος, όπως πάντα, έχει φτιαχτεί και προσπαθεί για την κορυφή και αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή Ευρώπης στα ίσια».
Από την πλευρά του ο Μάρτον Βάμος τόνισε: «Είμαι χαρούμενος, γιατί όλη η πισίνα ήταν γεμάτη σήμερα, πολλοί οπαδοί ήρθαν να μας δουν. Ήταν πολύ καλό συναίσθημα να παίζω μπροστά τους! Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ήμασταν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, κάναμε κάποια λάθη που πρέπει να μειώσουμε. Με αυτή την εμφάνιση και αν διορθώσουμε κάποια πράγματα, μπορούμε να πετύχουμε πολλούς στόχους που έχουμε θέσει στην αρχή της σεζόν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button