ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κοκκινίζει» και το Βερολίνο

Πριν από δύο χρόνια στην Stark Arena στο Βελιγράδι. Επίσης, πέρσι το σκηνικό ανάλογο στη Zalgirio Arena του Κάουνας. Διότι τόσο στη Σερβία όσο και στη Λιθουανία, το ερυθρόλευκο χρώμα στις κερκίδες κυριάρχησε. Αλλά όλα δείχνουν πώς κάτι ανάλογο θα συμβεί σε λίγες ημέρες, στην Uber Arena. «Κοκκινίζει» και το Βερολίνο.

Στα… κόκκινα η Uber Arena του Βερολίνου

Αν και δεν είναι εύκολο να γίνουν οι απόλυτοι υπολογισμοί. Ωστόσο σύμφωνα με τα στοιχεία από τις αγορές των εισιτηρίων του Final-4… οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα δώσουν βροντερό «παρών»! Καθώς όλα δείχνουν πώς τουλάχιστον 4.500 οπαδοί του Θρύλου θα είναι στις κερκίδες του γηπέδου του Βερολίνου. Δηλαδή εκεί που θα γίνει η τελική φάση της φετινής Euroleague. Μιας και ο κόσμος του Ολυμπιακού είχε φροντίσει από νωρίς να προμηθευτεί τα «μαγικά» χαρτάκια. Εξάλλου υπάρχει η εμπιστοσύνη στον Γιώργο Μπαρτζώκα και την αρμάδα του! Ακόμα, όλα δείχνουν πώς περίπου 3.000 φίλοι του ΠΑΟ θα είναι εκεί, αλλά και κοντά στους 2.000 οπαδούς της Φενέρ.

Αντίθετα, η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει καμιά 500άρια φιλάθλους μαζί της. Βέβαια υπάρχουν και περίπου 4.000 εισιτήρια που δεν έχει «χρωματιστεί» ακόμα. Αλλά επειδή πολλά από αυτά μπορεί να έχουν πουληθεί στη Γερμανία, ίσως εκεί φίλοι της τουρκικής ομάδας να απέκτησαν τα περισσότερο. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο κόσμος του Θρύλου θα είναι εκεί, στο τρίτο σερί Final-4. Ειδικότερα με την ελπίδα πώς αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός θα κάνω το βήμα παραπάνω. Για να σκαρφαλώσει στην κορυφή της Ευρώπης! «Κοκκινίζει» και το Βερολίνο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button