ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κοιτάει για αριστερό μπακ σε γνώριμα… μέρη

Οι «ερυθρόλευκοι» τσεκάρουν σε μια γνώριμη «αγορά» για τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Βινάγκρε στο ρόστερ.

Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πώς έχουν εντοπιστεί ορισμένοι ποδοσφαιριστές σε ένα πρωτάθλημα που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γνωρίζουν πολύ καλά. Μάλιστα υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και τις οποίες αυτές τις ημέρες οι άνθρωποι του Θρύλου «σκανάρουν» για να καταλήξουν στην τελική τους επιλογή.

Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν δύο παίκτες της Λανς. Τον Ισιαγκά Σιλά και τον Μασαντιό Χαϊντάρα. Ο πρώτος είναι 26 ετών, διεθνής με την εθνική ομάδα της Γουινέας και μετρά τη σεζόν 2020-21 δεκατρία ματς και ένα γκολ. Ο δεύτερος είναι 28 ετών, διεθνής με την εθνική ομάδα από το Μάλι και φέτος έχει οκτώ συμμετοχές.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του redaroume υπάρχει κι ένας ακόμα παίκτης από το γαλλικό πρωτάθλημα που κοιτάζει ο Θρύλος. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει διατελέσει διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ενώ έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό, σε Ισπανία και Πορτογαλία. Μια περίπτωση που έχει τσεκαριστεί από τους «ερυθρόλευκους» και έχει το ενδιαφέρον της, καθώς οι συστάσεις είναι καλές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button