ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κοιτάχτε ποιοι μιλάνε για σφαγή[Video]

“Πονάει” το 50-50 όταν έχεις συνηθίσει να παίρνεις Πρωταθλήματα με τον τρόπο που το έκανες όλα αυτά τα χρόνια. Non call, κινητά σκριν ,φάουλ σε κάθε επαφή. Ο Παναθηναϊκός, λεει, διαμαρτύρεται για τη διαιτησία στο ΣΕΦ. Ποιός; ο Παναθηναϊκός.Ημαρτον!! Γράφει ο Redistas.

Αρχισαν τα γνωστά -άγνωστα όργανα να παίζουν “Καζαντζίδη”.  Η νέα τάξη πράγματων ,δηλαδή το 50-50 τους πείραξε και σήμερα. Ο Ολυμπιακός νίκησε και δεν έπαιξε καλά ,είναι αλήθεια, ναι ,οι διαιτητές έκαναν  λάθη και για τις δύο ομάδες, αλλά το αποτέλεσμα δεν κρίθηκε απο αυτοιύς όπως γινόταν συνήθως αλλά απο τις αγωνιστικές λεπτομέρειες. Αλλά για να γίνω και εγώ όπως αυτοί μήπως θα πρέπει να θυμηθούμε ότι πρίν το τρίποντο του Λι,μ ο Μπέικοιν είχε κάνει βήματα; Μήπως θα πρέπει να θυμηθούμε κάτι βήματα του Πονίτκα, που κατέληξαν σε καλάθι; Mήπως να πούμε για ένα “άγγιγμα¨ του διχτυού που δεν έγινε ποτέ και μέτρησε δύο πόντους; .Ολα αυτά στο τελευταίο τετράλεπτο.

Και επειδή κάποιοι ξεχνάνε είμαστε εδώ για να τους θυμίσουμε τις κανονικές σφαγές. Αυτές που υπέστη ο Ολυμπιακός ..Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι

Σχετικά Άρθρα

Back to top button