ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κίνηση επένδυση με Γκοτζαμανίδη

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν στρέψει την προσοχή τους και στην ελληνική αγορά. Εξάλλου πριν από λίγες εβδομάδες είχατε διαβάσει στο Redaroume για την περίπτωση του Γιώργου Λιάβα, του Παναιτωλικού. Ωστόσο μια ακόμα περίπτωση είναι στο προσκήνιο. Πιο συγκεκριμένα, αυτή του Νίκου Γκοτζαμανίδη του Πανσερραϊκού. Μιας και οι «ερυθρόλευκοι» τον έχουν στη… λίστα τους. Κίνηση επένδυση με Γκοτζαμανίδη.

Στο… κάδρο η περίπτωση του Γκοτζαμανίδη

Λοιπόν, ένας παίκτης που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον τον Ολυμπιακό είναι ο Νίκος Γκοτζαμανίδης. Καθώς έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Διότι είναι ένας παίκτης γνώριμος στον Ολυμπιακό. Μιας και προέρχεται από τις Ακαδημίες του Θρύλου. Στη συνέχεια βρέθηκε στην ΑΕΛ και τον Πανσερραϊκό. Ειδικότερα είναι ένας παίκτης που γνωρίζει καλά τί σημαίνει Ολυμπιακός. Επίσης, με την πρόοδο που έχει κάνει, εντάσσεται στο πλαίσιο των κινήσεων που αποτελούν επένδυση για το σύλλογο. Διότι, όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, ο Θρύλος κοιτάζει δυνατά την ελληνική αγορά.

Επένδυση με τον Έλληνα στόπερ

Αν και μόλις 23 ετών, φέτος έχει 15 συμμετοχές με την ομάδα των Σερρών. Ειδικότερα, οι 10 είναι στο πρωτάθλημα, ενώ μια ακόμα στα πλέι άουτ. Αλλά και 4 ματς στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αν και έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025 με τον Πανσερραϊκό, αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα. Καθώς οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει τις επαφές τους. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο 23χρονος στόπερ είχε πάνω από 50 ματς με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στο παρελθόν. Επιπρόσθετα έχει διατελέσει διεθνείς με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας. Κίνηση επένδυση με Γκοτζαμανίδη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button