Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κινείται άμεσα για Μουνιέ ο Ολυμπιακός!»

Δυναμικό «μπάσιμο» του Ολυμπιακού για την απόκτηση του 25χρονου επιθειτκού της Χάντερσφιλντ κάνουν λόγο βρετανικά Μέσα ενημέρωσης

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής συνιστά μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες για τον Ολυμπιακό, ενόψει της επόμενης περιόδου
Μία από τις περιπτώσεις που φέρονται να εξετάζουν σοβαρά οι «ερυθρόλευκοι» κα παίζει .. δυνατά τα τελευταία 24ωρα είναι αυτή του Στιβ Μουνιέ.
Ο υψηλόσωμος φορ, ο οποίος έχει καταγωγή από το Μπένιν,ωστόσο, είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, φαίνεται ότι πράγματι βρίσκεται στο στόχαστρο των Πειραιωτών, με αγγλικά δημοσιεύματα να τονίζουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν άμεσα την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού.
Όπως επισημαίνουν οι Βρετανοί η πλευρά του παίκτη ης Χάντερσφιλντ φαίνεται να είναι θετική στην προοπτική να αγωνιστεί στο Champions League με την πειραϊκή ομάδα. Μάλιστα, επισημαίνεται στο εν λόγω δημοσίευμα ότι οι Πειραιώτες θέλουν άμεσα την απόκτηση του παίκτη ενόψει των προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Τέλος, γίνεται αναφορά και στη σημαντική απώλεια που θα υποστεί η Χάντερσφιλντ στο ενδεχόμενο της φυγής του, επισημαίνοντας ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button