ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κι επίσημα ο Συλαϊδόπουλος στην Κ-17 του Ολυμπιακού

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο προπονητή ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για λογαριασμό της Κ-17.

Τη συμφωνία του με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο επισημοποίης εη ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με τον 42χρονο τεχνικό να αναλάμβάνει με κάθε επισημότητα την Κ17 των «ερυθρόλευκων».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Συλαίδόπουλος έχει ήδη καθίσει στον πάγκο των Πειραιωτών στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν με τον πλέον επίσημο τρόπο σήμερα την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Να θυμίσουμε πως ο Συλαϊδόπουλος από το 2015 μέχρι τον περασμένο Ιούνιο βρισκόταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ είχε φτάσει ακόμα και μέχρι την πρώτη ομάδα ως βοηθός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Ο 42χρονος προπονητής αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την ομάδα του Ολυμπιακού Κ17 ενώ τοποθετείται ως επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας «Tomorrow’s Legends».
Ως επικεφαλής του παραπάνω προγράμματος και σε συνεργασία με όλους τους προπονητές, ασχολείται με την εξατομίκευση και την καθημερινή βελτίωση των elite players της ακαδημίας του Ολυμπιακού.
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στο τεχνικοτακτικό κομμάτι ακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω από το άθλημα. Έχει καθίσει ήδη στον πάγκο του Ολυμπιακού Κ17 στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετρώντας ισάριθμες νίκες».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button