ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Keep The Faith

Η σεζόν που πλησιάζει προς το τέλος της δεν εξελίχθηκε με τον τρόπο που θα περίμενε ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του. Απεναντίας, όλοι πλέον αναμένουν το φινάλε αυτής της χρονιάς και την ερυθρόλευκη αναγέννηση που θα ξεκινήσει από την αμέσως επόμενη ημέρα που θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις. Όμως μία κακή σεζόν, όπως έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές δεν είναι ο λόγος για να ισοπεδώνονται τα πάντα. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν παύει να είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα και γενικότερα ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της χώρας.

Υπάρχουν μερικές εικόνες που μπορείς να παρατηρήσεις στο γήπεδο, όμως κάποιες από αυτές είναι ικανές να αποτελέσουν αυτό που δημοσιογραφικά λέμε “ένα θέμα από μόνες τους”. Και ο πιτσιρικάς στην συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους να παίρνει δύναμη όλος ο κόσμος. Ο φίλος στην εξέδρα είναι δεν είναι 10 χρονών και όμως βρίσκεται στην θέση του με την σημαία να την κυματίζει υπερήφανα δίνοντας το δικό του έναυσμα για παρακάτω.

Παράδειγμα για όλους μας ο μικρός που αποδεικνύει πως ο Ολυμπιακός είναι πάντα εδώ και πως πρέπει πάντα να βρίσκεται μαζί με την βοήθεια του κόσμου του στην κορυφή. Και η αγάπη του και το πάθος του επίσης είναι παράδειγμα για όλους, αφού μπορεί να μην έχει ζήσει όλα τα πρωταθλήματα της τελευταίας 20ετίας αλλά πιθανότατα ο πατέρας του ή κι άλλοι από τους οικείους του φρόντισαν να του μάθουν ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πως να μην την εγκαταλείπει ποτέ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button