Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καυτός» με το … καλησπέρα!

Η εκπληκτική εμφάνιση και οι 21 πόντοι του Τάιλερ Ντόρσει «οδηγός» για τον Ολυμπαικό της νέας σεζόν.

Πολλαπλά είναι τα κέρδη που προέκυψαν για τον Γιώργο Μπαρτζώκα από την εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή.
Για δεύτερο επίσημο παιχνίδι (σ.σ. μετά από αυτό κόντρα στον Κολοσσό), η επίθεση πήρε «φωτιά» φτάνοντας στους 90 πόντους,… Με τοςυ [ερυθρόλευκους α αποκτούν ρυθμό μές ααπό την πιεστική άμυνα.
Η εμφάνιση του Τάιλερ Ντόρσει, όμως ήταν μία συνθήκη, η οποία εκτός από τα χαμόγελα που σκόρπισε, αναμένεται να αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια.
Ο διεθνής γκαρντ ήταν αυτός, που έδωσε το .. έναυσμα για το .. άνοιγμα της διαφοράς, αφού πέτυχε τους 11 γρήγορους πόντους (σ.σ. και μάλιστα με 3/3 τρίποντα) από τους 15 που είχε σημειώσει ο Ολυμπιακός στα 5 πρώτα λεπτα (8-15), ενώ και η συνέπειά του σε πολλούς τομείς της αναμέτρησης, αποτελεί μία δικλείδα ασφαλείας όσον αφορά την γενικότερη νοοτροπία, που θα χαρακτηρίζει τους «ερυθρόλευκους».
Με 21 πόντους συνολικά , απολογισμό 5/7 τρίποντα και 3/5 δίποντα ο Τέιλορ Ντόρσει έστειλε μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση, αναδεικνύοντας πτυχές του πλούσιου ταλέντου του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button