ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καυτός ο Ναός με Απόλλωνα Λεμεσού

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όπως συνηθίζει, θα είναι παρών στο Καραϊσκάκη για να σπρώξει τον Θρύλο στην πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα λιγκ.

Μπορεί να είμαστε ακόμα σε περίοδο διακοπών, όμως ο κόσμος του Ολυμπιακού, όπως μας έχει συνηθίσει, για μια ακόμη φορά δηλώνει δυναμικό παρών και είναι δίπλα στην ομάδα. Ήδη περισσότεροι από 20.000 φίλοι έχουν κλείσει θέση για τον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού, για τα play offs του Europa League.

Ο ρυθμός ζήτησης είναι τέτοιος που την Πέμπτη το “Γ. Καραϊσκάκης” αναμένεται να είναι καμίνι, με τους οπαδούς της ομάδας να είναι στο πλευρό των παικτών του Κάρλος Κορμπεράν για την πρόκριση και την εξασφάλιση θέσης στους ομίλους του Europa League.

H διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται τόσο μέσω internet, όσο και από τα εκδοτήρια στο “Γ. Καραϊσκάκης” (10:00 – 18:00), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ισχύουν και τα παιδικά εισιτήρια (για παιδιά που γεννήθηκαν από το 2007 και μετά), τα οποία διατίθενται μόνο στα εκδοτήρια με την επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button