ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καθοριστικός Γενάρης για τα κορίτσια μας

Οι διακοπές των Χριστουγέννων έφτασαν στο τέλος τους και σιγά σιγά όλες οι ομάδες μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων καθώς ακολουθεί ένας μήνας φωτιά.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη μετά την διακοπή λόγω Εθνικής ομάδας αλλά και των γιορτών βρίσκονται σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια τόσο για την πορεία της ομάδας στο Ελληνικό πρωτάθλημα όσο και για την πορεία της στην Ευρώπη καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το προκριματικό όμιλο της Euroleague που θα διεξαχθεί στην Πάντοβα.

Τα δύσκολα λοιπόν για τις κοριτσάρες ξεκινάνε την ερχόμενη εβδομάδα (12/1) εκεί όπου θα πάνε στο Λαιμό για να αντιμετωπίσουν την Βουλιαγμένη στον πρώτο αγώνα της Β΄φάσης του πρωταθλήματος. Ενώ μετά από λίγες ημέρες (19/1) φιλοξενούν την ομάδα των Νοτίων προαστίων στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά. Οι ερυθρόλευκες φυσικά έχουν στο μυαλό τους μόνο την νίκη και στα δυο παιχνίδια για πολλούς και διάφορους λόγους. Καταρχήν είναι γοήτρου καθώς η ομάδα θέλει να πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις για να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Ευρώπη. Ενώ δεν θέλει να έχει και απώλειες καθώς από τις νίκες θα εξαρτηθεί και η θέση που θα έχει στην Γ΄φάση του πρωταθλήματος και φυσικά το πλεονέκτημα της έδρας.

Πάντως τα κορίτσια μετά από αυτά τα δυο παιχνίδια δεν μπορέσουν να πάρουν ανάσα καθώς στις 25 Ιανουαρίου θα ταξιδέψουν μέχρι την Πάντοβα εκεί όπου θα διεξαχθεί ο προκριματικός όμιλος της Euroleague. Ο νταμπλούχος Ελλάδας θα αγωνιστεί  απέναντι στην Ιταλική ομάδα,  με τον όμιλο να συμπληρώνουν η Ματαρό από την Ισπανία και η Χάντι Μανσίσκ από τη Ρωσία.

Η ομάδα του Πειραιά που θέλει να επιστρέψει στην κορυφαία τετράδα μπορεί ακόμα και την πρώτη θέση, για την οποία λογικά θα κοντραριστεί με την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

 

Αναλυτικά

Λαιμός 12/1: Βουλιαγμένη- Ολυμπιακός

Παπαστράτειο 19/1 Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη

Όμιλος Euroleague Πάντοβα  25-27 Ιανουαρίου

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button