ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κάτι μεγαλύτερο την επόμενη σεζόν»

Το σύνθημα για μία πολύ πιο αξιόλογη πορεία, αλλά και εμφανίσεις συγκριτικά με την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώνεται, έδωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος, ωστόσο η σκέψη και το βλέμμα ήδη επικεντρώνονται στην επόμενη σεζόν.
Με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να αντιλαμβάνεται την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά το μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι» και να δίνει το έναυσμα για μία σεζόν πολύ καλύτερη από τη φετνή
Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:
Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ουσιαστικά στο τελευταίο παιχνίδι για φέτος στην έδρα μας, θέλουμε μια καλή εμφάνιση. Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάνω από όλα για τους εαυτούς μας και για την ομάδα να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο μια μεγάλη και δύσκολη χρονιά.

Πάντα αυτά τα ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, σημαίνουν κάτι παραπάνω. Και για εμάς και για την ομάδα και για τους οπαδούς μας. Πάντα τα βλέπουμε διαφορετικά και πάντα πρέπει να δίνουμε το 150% για το καλύτερο δυνατό. Είμαστε στενοχωρημένοι, απογοητευμένοι, νευριασμένοι μπορώ να πω, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι δύο παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσουμε, να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και από τη νέα χρονιά να δημιουργήσουμε ξανά τις βάσεις, για να χτίσουμε κάτι πιο δυνατό.

Και εγώ πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου. Τι έκανα σωστό, τι έκανα λάθος. Γενικά είχαμε πολλά πάνω και κάτω. Το σημαντικό είναι να τελειώσουμε τη σεζόν υγιείς να γεμίσουμε λίγο τις μπαταρίες μας, να ξεφύγουμε λίγο από αυτή την καθημερινότητα, στην οποία είμαστε εδώ και αρκετό καιρό. Και όπως είπα να ξεκινήσουμε μια νέα σελίδα, με την αρχή της νέας σεζόν.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button