ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάθε μέρα στον Ολυμπιακό είναι και ένα κίνητρο

Πρώτο δεδομένο. Ο Ολυμπιακός είναι εκτός στόχων.  Δεύτερο δεδομένο. Σε αυτή την ομάδα απαγορεύεται να υπάρχει χρονιά χωρίς τίτλο. Τρίτο δεδομένο .Οταν παίζεις στον Ολυμπιακό ΠΑΝΤΑ έχεις ένα κίνητρο.

Και ξεκινάω από το  τρίτο δεδομένο.  Οταν φοράς τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, όταν φοράς την “Ιερή Ερυθρόλευκη”  έχεις πάντα κίνητρο.  Μπορεί να έχεις χάσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά όταν έχεις τη χαρά και την τιμή  να είσαι μέλος αυτής της ομάδας δεν μπορείς να βλέπεις τίποτα σαν αγγαρεία.

Κάθε μέρα οφείλεις να παλεύεις και αν δεν υπάρχει ένα υπαρκτό κίνητρο ΕΣΥ πρέπει να το δημιουργείς.  Βεβαίως και στόχος του Ολυμπιακού ΔΕΝ είναι η δεύτερη θέση . Βεβαίως και όταν δεν  επιτυγχάνεται ένας στόχος υπάρχει μία απογοήτευση. Ομως ο Ολυμπιακός και η παρουσία στο Ρέντη, στο Καραϊσκάκη γεννάει κίνητρα και αυτό πρέπει να κάνουν οι παίκτες των Πειραιωτών μέχρι και το τέλος.  Και ένα απο τα μεγαλύτερα είναι να γίνει το διπλό στο ΟΑΚΑ.

Στον Παναθηναϊκό ζουν και αναπνέουν για  αυτό το ματς και όσοι διαβάσατε τις δηλώσεις του Δώνη  καταλαβαίνετε τι εννοώ. Οι παίκτες ΟΦΕΙΛΟΥΝ να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια και να κάνουν αυτό που ζήτησε σύσσωμος ο “ερυθρόλευκος” λαός.  Διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ. Για το σήμα,τη φανέλα ,τον κόσμο το ΕΓΩ του καθενός.  Για το μεγαλείο του Θρύλου!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button