ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καθαρός πόντος του Ολυμπιακού δόθηκε άουτ

Απίστευτο! Στους τελικούς της Volley League Γυναικών να γίνονται τέτοια λάθη! Διότι αυτό που έγινε δεν ήταν καν αμφισβητούμενο. Η φάση ήταν καθαρά μέσα, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία. Αυτός ο πόντος δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη του επόπτη. Καθαρός πόντος του Ολυμπιακού δόθηκε άουτ.

«Εγκληματικό» λάθος του επόπτη

Αυτό που συνέβη σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα, σε έναν τελικό είναι λάθος ανεπίτρεπτο. Αυτός ο επόπτης που δεν έδειξε μέσα, αλλά άουτ στη φάση πρέπει να πάει… σπίτι του. Εδώ δεν υπάρχει, όπως φαίνεται από το καρέ της φάσης, θέμα εκατοστών για το αν η μπάλα είναι μέσα ή έξω. Η μπάλα είναι καθαρά μέσα στην επίθεση της Χίπε. Μια φάση που το σκορ έγινε 20-24, αντί να γίνει 21-23 όπως έπρεπε. Μια φάση που έκρινε ουσιαστικά το πρώτο σετ που κατέληξε στον Παναθηναϊκό.

Πώς γίνεται να είδε άουτ;

Είναι ένα τεράστιο λάθος από τον επόπτη. Και θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικός. Να μην σηκώνει εύκολα το σημαιάκι, δίνοντας άουτ σε μια φάση που όπως βλέπετε είναι καθαρά μέσα. Αν ο επόπτης δεν έχει καθαρό μυαλό, για μια τόσο εύκολη φάση, καλύτερα να κάτσει… σπίτι του. Διότι πρόκειται για μια πολύ εύκολη φάση για όσους ξέρουν βόλεϊ και αντιλαμβάνονται τί συμβαίνει! Διότι ένας καθαρός πόντος για τον Ολυμπιακό δεν μέτρησε. Τρομερό! Καθαρός πόντος του Ολυμπιακού δόθηκε άουτ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button