ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καθαρός Ουρανός Αστραπές ΔΕΝ φοβάται

O γκεμπελισμός των “εξυγιαντών” συνεχίζεται και δεν σταματάει. Και είναι δεδομένο πως πλέον ο παοκ είναι στα σκοινιά . Γράφει ο Redistas.

Tα μέσα του παοκ κάνουν τη δουλειά τους σε αμείωτους ρυθμούς.  Κάνουν λόγο για τον πιθανό  υποβιβασμό του Ολυμπιακού,μετά την εισήγηση της  κας Σπανού και προσπαθούν να πείσουν και όλο τον υπόλοιπο κόσμο  ότι αυτό είναι το σοβαρό θέμα.

Δηλαδή, για να καταλάβουμε, διότι έχουμε μπερδευτεί. Δεν είναι σοβαρό θέμα η υπόθεση της πολυιδιοκτησίας; Που κρίθηκε στα δικαστήρια και έβγαλε ένοχους παοκ και Ξάνθη;  Και που τελικά σώθηκαν από μία τροπολογία της Κυβέρνησης;  Αφού με τις κορώνες τους και τα λόγια τα βαριά έλεγαν ότι θα προσφύγουν στο Cas ο Ολυμπιακός τους πρόλαβε.

Και να πούμε και μία αλήθεια; Oλο αυτό το θέμα με την επιτροπή δεοντολογίας αν συνέβαινε στην αντίθετη πλευρά θα γινόταν το “έλα να δεις”. Θυμάστε το θέμα της πολυιδιοκτησίας.  Εκπομπές παρά εκπομπών, αποκαλύψεις, “θα χωριστεί η Ελλάδα στα δύο” , μόνο εμφύλιος δεν απειλήθηκε να γίνει. Και οι άνθρωποι της ομάδας αντιμετωπίζουν την κατάσταση με τη δέουσα σοβαρότητα χωρίς φωνές, που για κάποιους  θεωρείται “ενοχή”, αλλά δυστυχώς για αυτούς έχει να κάνει με το πως καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται .

Και επειδή μιλάνε και γράφουν  πως στην Ευρώπη γίνεται χαμός με τον “υποβιβασμό” του Ολυμπιακού μήπως θυμούνται τι “διαφήμιση” είχε πέσει ΄όταν ο ιδιοκτήτης του παοκ είχε μπεί με πιστόλι εντός γηπέδου στο ματς με την Αεκ;  Ξεχνάτε κύριοι . Ξεχνάτε

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close