ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κατακαημένη «συμμαχία» τι σ’ έμελλε να πάθεις!

Η ΑΕΚ στο -19, ο ΠΑΟΚ στο -20 και ο Παναθηναϊκός στο -22. Αλλά έχει και πλέι οφ. Γράφει ο Παύλος Σαχτούρης.

Κατακαημένη «συμμαχία» τί σου έμελε να πάθεις! Τελείωσε η κανονική περίοδος στο φετινό πρωτάθλημα. Απομένουν άλλα 10 ματς για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν αρχίσει να πληρώνουν ήδη όσους έχουν ποντάρει τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σάμπως οι οπαδοί της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού δεν το βλέπουν, δεν το έχουν αντιληφθεί πολύ καλά; Το έχουν και μάλιστα έχουν αρχίσει να το νιώθουν αυτό. Πώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πλέον 46 πρωταθλήματα κι έχουν βάλει… πλώρη για το 47ο, το 48ο, το 49ο και το 50ό. Ιδανικά να έρθουν στη σειρά, ώστε στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού, ο σύλλογος να έχει στεφθεί πρωταθλητής στα μισά.

Η χρονιά σε ό,τι αφορά την κανονική της διάρκεια ολοκληρώθηκε. Πλέον μπαίνουμε σε mood πλέι οφ. Τί θα γίνει εκεί; Όποιος έχει απορία, είναι λες και δεν έχει δει τί έχει γίνει έως τώρα. Τα πράγματα είναι απλά, πολύ απλά. Η διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός από τους «συμμάχους» είναι 19, 20 και 22 βαθμοί αντίστοιχα. Στη σειρά είναι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Αλλά όπως πάει το πράγμα θα μεγαλώσει. Διότι όλοι αυτοί δεν μπορούν να κοιτάξουν τον Θρύλο στα μάτια, δεν έχουν τις δυνατότητες να το κάνουν, δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί. Στα λόγια μπορεί, στην πράξη, στον αγωνιστικό χώρο όχι!

Έρχονται τώρα και τα πλέι οφ. Το μαρτύριο τους δεν θα έχει τελειωμό. Δεν θα μείνει η διαφορά εκεί. Θα μεγαλώσει κι άλλο. Αυτό το -19, το -20, το -21 είναι μόνο η αρχή. Στο φινάλε των πλέι οφ θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη. Διότι θα τελειώσει και η παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, θα αφοσιωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις, θα ξεκουραστούν λίγο παραπάνω οι «ερυθρόλευκοι» και θα φορτσάρουν λίγο παραπάνω για να κλείσουν τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ποιός είναι αυτός; Με τον Ολυμπιακό να κατακτά ένα ακόμα πρωτάθλημα, ένα ακόμα Κύπελλο, ένα ακόμα νταμπλ! Να κυριαρχεί για μια ακόμα σεζόν και να συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button