ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καρβαλιάλ: «Όλοι έχουμε μεγάλη επιθυμία για τη νίκη»

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στη COSMOTE TV στάθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο και ενώ αναφέρθηκε και στα πλάνα του σε σχέση με τον Ολυμπιακό.

Στους ρυθμούς του πρώτου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας κινούνται τα πάντα πλέον στον Ολυμπιακό

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό έκανε δηλώσεις στο κανάλι της COSMOTE TV. Αναλυτικά τα όσαανέφερε:

Για την αντίδραση που έδειξε η ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι: «Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση και από τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα. Κάναμε δύο λάθη, δύο σημαντικά λάθη στα κόρνερ και είναι πράγματα που πρέπει να διορθωθούν, ωστόσο σε γενικές γραμμές δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε θέληση και δυναμισμό. Προφανώς το αποτέλεσμα δεν μας άρεσε, όμως μείναμε ικανοποιημένοι από την αφοσίωση που έδειξαν οι παίκτες.»

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Φυσικά πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει σε όλα τα παιχνίδια για να τα νικήσει και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Η πρόκριση θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Θα πάμε με σκοπό να αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τον αντίπαλο, να νικήσουμε και να προκριθούμε.
Σίγουρα θα επιλέξουμε μια ενδεκάδα που θα αποτελείται από τους καλύτερους παίκτες για να ανταποκριθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μιλώντας με το ιατρικό τιμ θα διαλέξουμε τους παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα δούμε ποιοι μπορούν να παίξουν για 90 λεπτά, ποιοι λιγότερο και για πόσο διάστημα. Έχει γίνει μια τέτοια ανάλυση και βάση αυτού θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για την ενδεκάδα και όσους βρίσκονται στον πάγκο.»

Για το αν δυσκολεύει την «ανάγνωση» του αντιπάλου το γεγονός πως έχει νέο προπονητή:

«Έχουμε παρακολουθήσει τα δύο τελευταία παιχνίδια με τον νέο τους προπονητή, αλλά όπως και να χει γνωρίζουμε πολύ καλά τον Παναθηναϊκό, όπως και αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά εμάς. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει αυτό το παιχνίδι γιατί πρόκειται για ένα ντέρμπι όπου όλοι θέλουν να πάρουν μέρος.

Όλοι έχουμε μεγάλη επιθυμία για τη νίκη, όμως δεν μπορείς να νικήσεις κανένα παιχνίδι αν δεν αγωνιστείς. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ μέσα στο γήπεδο, να παλέψουμε πολύ και έτσι θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button