ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Kαραπαπάς : Τώρα είμαστε στη φάση υλοποιήσης

Ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε στο Κανάλι 1 για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις και έστειλε το μήνυμα πως ο Ολυμπιακός είναι αυτός που  επιλέγει  κσι δεν τον επιλέγουν

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς στο Κανάλι 1 του Πειραιά…

Για την νέα σεζόν και τον Ολυμπιακό:

«Το πάθος είναι η κεντρική λέξη της καμπάνιας, συνδέεται με τα χρώματα του συλλόγου. Συνδέεται και με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Οι πρώτες μέρες δείχνουν πως η ανταπόκριση του κόσμου είναι τρομερή, πιστεύουμε πως θα φτάσουμε το όριο των 22.000. Θα πρέπει να κρατήσουμε και εισιτήρια για τον υπόλοιπο κόσμο.

Έχουμε προαίσθημα πως θα πάμε καλά στην Ευρώπη. Όταν ο Ολυμπιακός είναι σε καλό φεγγάρι, τότε είναι και το καλύτερο για έναν φίλαθλο που βρίσκεται στο γήπεδο. Ο κόσμος είναι αυτός που χρειάζεται η ομάδα περισσότερο στα δύσκολα. Φέτος θα έχουμε και πάρα πολύ καλούς παίκτες και πολύ καλή ομάδα».

– για το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή:

«Ξέρετε καμιά φορά σκεφτόμαστε αν πρέπει να απαντάμε στις γραφικότητες. Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει 20 ανθρώπους. Έχουμε συναντηθεί με Ισπανούς, Γερμανούς και Ιταλούς. Δεν είπαμε καμία απόφαση σε κανέναν, δεν μας απέρριψε κανένας. Πλέον ο Ολυμπιακός είναι αυτός που κρίνει στην ευρωπαϊκή αγορά. Εμείς θα κρίνουμε αυτόν που θα αναλάβει το πακέτο του Ολυμπιακού.

Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι πως ο σχεδιασμός μιας ομάδας δεν γίνεται τον Ιούνιο, αλλά τον Ιούνιο υλοποιείται. Οι σκάουτερς μιας ομάδας είναι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους που γράφουν στα σάιτ…

Ο σχεδιασμός δεν είναι κάτι απλό. Ξεκινάνε οι εργασίες από πολύ νωρίς. Είδαμε τον Ντε Σάνκτις, είδαμε τον Σαμπαντίνι, είδαμε άλλους 15. Δεν βιαζόμαστε καθόλου και δεν θα μας κάνει κανένας να βιαστούμε. Έχουμε αυτή τη στιγμή 10 παίκτες και μιλάμε.

Αν είναι να βγαίνουμε κάθε μέρα να εξηγούμε τα αυτονόητα… Σε ότι αφορά τον οργανισμό μας, είναι απόλυτα λειτουργικός. Η ομάδα μας φέτος θα είναι πολύ καλύτερη και οποιαδήποτε θέση στο οργανόγραμμα επιλέγεται από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός επιλέγει, δεν επιλέγεται.

 

Τώρα είμαστε σε φάση υλοποίησης. Κάνουμε διαπραγματεύσεις. Σε ότι αφορά τον κύριο Ντε Σάνκτις… Ο Ολυμπιακός έχει δει παραπάνω από 15 ανθρώπους. Οι άνθρωποι μας μιλάνε. Ο Ολυμπιακός μιλάει απευθείας με τους μεγαλύτερους ατζέντηδες του κόσμου. Οι πόρτες είναι ορθάνοιχτες. Σκεφτείτε το ανάποδα…».

Για τον Μοντέστο:

«Οτιδήποτε συμβαίνει με σημαντικούς ανθρώπους γίνεται σε απόλυτη συνεννόηση. Ο Φρανσουά βοηθούσε τον Ολυμπιακό. Όλοι οι άνθρωποι που φεύγουν από τον Ολυμπιακό, αποχωρούν έχοντας χτίσει μια σχέση με τον σύλλογο.

Θα σας πω και μια ιστορία. Εκείνο το βράδυ του αποκλεισμού με τη Γουλβς, ο προπονητής ζήτησε να γίνει ένα τετράγωνο τραπέζι, με όλους. Εκείνο το βράδυ στο τραπέζι έδωσε το «παρών» και ένας κύριος με τη φόρμα της Γουλβς, ο οποίος ήταν ο Ποντένσε. Αυτό τα λέει όλα για τον Ολυμπιακό…».

Για τα μεταγραφικά:

«Είμαστε κοντά σε ανακοινώσεις. Σιγά-σιγά θα δημιουργηθεί το νέο ρόστερ, έχουμε προχωρημένες υποθέσεις. Θα έχουμε νέα σύντομα… Ο κόσμος να είναι σίγουρος πως η ομάδα θα είναι καλύτερη τη νέα σεζόν. Θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button