ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Καραπαπάς: “Ουδέποτε ζητησε ο Ολυμπιακός να γίνουν τα πλέι οφ την Κυριακή (Video)

Ο Ολυμπιακός στάθηκε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο Δ.Σ της Σουπερλιγκα με τον αντιπρόεδρο Κώστα Καραπαπά να εκφράζει τις θέσεις της ομάδας

Αναλυτικά
Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη πραγματικότητα με τον κορωνοϊό και το ποδόσφαιρο δείχνει σήμερα τον δρόμο. Θέλω να τονίσω ότι επειδή οι ώρες είναι πολύ δύσκολες και πρέπει να είμαστε όλοι υπεύθυνοι, καλό θα είναι να μη γίνεται καμιά επικοινωνιακή χρήση αυτού του προβλήματος και να σταθούμε όλοι απέναντι στο πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός ουδέποτε ζήτησε να γίνουν οι αγώνες την Κυριακή.

Αυτό που έκανε ήταν να ζητήσει θεσμικά να φερθούμε απέναντι στο ζήτημα με την πρέπουσα σοβαρότητα. Αυτό κάναμε σήμερα. Συναντήθηκαν οι ομάδες, συζητήσαμε πολλά προβλήματα που υπήρχαν, που δε θα μπορούσαν να λυθούν ούτε δια τηλεφώνου, ούτε διά περιφοράς και φτάσαμε στην απόφαση που όλοι θεωρούμε ότι είναι σωστή για το ποδόσφαιρο. Δηλαδή να διακόψουμε γιατί πάνω απ’ όλα είναι ο άνθρωπος και η υγεία.

Θυμίζω ότι πρώτος στην Ελλάδα ο ηγέτης του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έδειξε πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτή την κατάσταση που έχουμε μπροστά μας. Δηλαδή με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, ηρεμία και ανθρώπινη δύναμη.

Επίσης θυμίζω ότι ο Ολυμπιακός πριν από μέρες έστειλε μία επιστολή στην ΕΠΟ και ζήτησε να μην ταξιδέψει λόγω του προβλήματος η Εθνική ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Άρα λοιπόν από την πρώτη στιγμή φερόμαστε με απόλυτη υπευθυνότητα, όπως και όλο το ποδόσφαιρο, απέναντι σε αυτή τη νέα κατάσταση.

Να είμαστε όλοι δυνατοί, όσοι ήδη είναι στο πρόβλημα να είναι περαστικά και γι’ αυτούς και για τους οικείους τους και να είμαστε όλοι ενωμένοι να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα που είναι πάνω απ’ όλα ανθρώπινο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button