ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάποιοι χρωστούν και μία συγνώμη στον Σάββα Θεοδωρίδη

Έχει δεχθεί τα “πυρά” ακόμα και από οπαδούς του Ολυμπιακού για τα λεγόμενά του. Πολλές φορές οι αντίπαλοι τον έχουν χλευάσει δίχως ίχνος σεβασμού. Ακόμη περισσότερες μάλιστα κάποιοι ξεχνούν ότι έχει περάσει σχεδόν ολόκληρη τη ζωή του πλάι στον Ολυμπιακό. Δεν είναι ο Ολυμπιακός η ζωή του. Η ζωή του είναι ο Ολυμπιακός. Και φυσικά αποτελεί, μαζί με τον Γιώργο Δαρίβα την ζωντανή ιστορία αυτού του συλλόγου.

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν ξεκάθαρος, όπως κάνει πάντα άλλωστε. “Δεν θα δεχθούμε τίποτα” είχε πει. Καθαρά, κρυστάλινα και ξεκάθαρα. Διότι, με μπροστάρη τον ίδιο, κανείς δεν δέχεται στον Ολυμπιακό να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα του καθενός. Όχι μόνο ερυθρόλευκου παίκτη αλλά και αντιπάλου. Ειδικά όταν έρχεται στο Καραϊσκάκη. Και ο ίδιος είναι υπερήφανος, όπως έχει πει, κάθε φορά που οι αντίπαλοι έρχονται και του δίνουν συγχαρητήρια για την φιλοξενία.

Πολλοί λοιπόν, ακόμα και Ολυμπιακοί, τον κατηγορούσαν ότι λέει πράγματα και δεν τα κάνει. Ε να λοιπόν που έρχεται η ώρα να ζητήσουν από τον Σάββα Θεοδωρίδη μία συγνώμη. Γιατί αυτό που είπε το έκανε. Όχι ότι την έχει ανάγκη. Γιατί ο Σάββας Θεοδωρίδης έιναι μία τεράστια ψυχάρα που καταλαβαίνει ακόμη και την ένταση της στιγμής που μπορεί να έχει ο οπαδός και ότι μπορεί να πει πράγματα στα νεύρα του.  Αλλά όταν του διαστρεβλώνουν την αλήθεια, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Θυμηθείτε τι είπε χαρακτηριστικά μετά το ματς με τον Πανιώνιο:

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα αλλά δεν θα ανεχθώ αυτά που έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι υπεύθυνη και η Αστυνομία. Την πρώτη φορά μας έσπασαν το παρμπρίζ του πούλμαν και πέρυσι που πέταξαν κάτι και έσπασαν την οροφή του πούλμαν. Δεν γίνεται έτσι παιχνίδι. Αφήστε που μπαίνουν μέσα στο γήπεδο. Όπως έρχονται εδώ και μου δίνουν συγχαρητήρια πως είναι το «Καραϊσκάκης» μοναστήρι, έτσι να γίνει και στην Τούμπα… Ο ΠΑΟΚ έχει υποχρέωση να είναι… μοναστήρι το γήπεδο. Πως δεν μπορούν να ελέγξουν τον κόσμο; Εμείς πως τον ελέγχουμε; Οι άλλοι χαμός έγινε στο Αγρίνιο και γράφονται άλλα ντ’ άλλα”.

Το ‘πε και το ‘κανε. Πήρε την ομάδα και έφυγε γιατί υπήρξε τραυματισμός. Είχε προειδοποιήσει αλλά για μία ακόμη φορά δε του έδωσαν σημασία.

Μήπως φταίει και ο ίδιος που… ο Ολυμπιακός τίναξε το ντέρμπι στον αέρα; Τόσα πράγματα έχουμε διαβάσει που νομίζεις ότι θα έπρεπε να βγει ο Γκαρθία και να ζητήσει και… συγνώμη που περπάτησε προς τον πάγκο και κινήθηκε προς το ρολό!!!

Για αυτό, όταν μιλάει ο Σάββας, το λιγότερο που του αξίζει είναι σεβασμός. Δεν έχει ανάγκη τη συγνώμη κανενός. Γιατί πολύ απλά είναι ο Σάββας Θεοδωρίδης. Η ζωντανή φωνή του Θρύλου. Ο πιστός του στρατιώτης όλα αυτά τα χρόνια. Τόσο απλά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button