ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κανδύλας: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Ένας ημιτελικός που είναι… πρόωρος τελικός. Διότι, κακά τα ψέματα, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν προβάδισμα έναντι Διομήδη και Δούκα, όποιο κι αν είναι το ζευγάρι του τελικού. Έτσι ο αρχηγός του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του, εξήγησε πόσο έχουν δουλέψει οι «ερυθρόλευκοι».  Κανδύλας: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα».

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κανδύλα

Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, καταρχάς, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τα καλά λόγια και τα συγχαρητήρια για την πρόκριση της Εθνικής. Ειδικότερα, για εμάς τους αθλητές ήταν μεγάλη χαρά αυτή η πρόκριση μετά από τόσα χρόνια προσπάθειας. Επίσης, θεωρώ ότι είναι η αρχή για ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά το άθλημα».

Στη συνέχεια ο Πέτρος Κανδύλας εστίασε στο ματς με την ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε: Και οι δύο ημιτελικοί είναι ισοδύναμοι. Καθώς η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και είναι αρκετά ενισχυμένη σε καίριες θέσεις και άμυνα της είναι πολύ καλύτερη από πέρσι. Αλλά εμείς προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και προσπαθήσαμε να βάλουμε 2-3 καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας. Ειδικότερα πράγματα που σε αυτά τα ματς μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Εύχομαι ένα καλό Final-4 και να κερδίσει ο καλύτερος».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button