ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κάναμε μια καλή προσπάθεια»

Την γενική του ικανοποίηση από τη συνολική εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής.

Σχετικά ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο Τάκης Λεμονής από την συνολική παορυσία του Ολυμπιακού στο «Καμπ Νοου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας στάθηκε στο αχρείαστο φάουλ, που προηγήθηκε της φάσης του 2-0 από τον Λιονέλ Μέσι:

«Ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγαλύτερος από το ματς με τη Γιουβέντους, λόγω της παρουσίας Μέσι και Σουάρες. Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν το φάουλ, που ήταν αχρείαστο. Είχαμε την αίσθηση ότι πάμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Αυτό το δίλεπτο έφερε το 3-0 και δεν είχαμε τα κουράγια και τη διάθεση να πιέσουμε περισσότερο. Έχουμε μπροστά μας κι ένα δύσκολο ματς. Σίγουρα κάποιοι παίκτες μπορούσαν να είναι σε ακόμη καλύτερη κατάσταση αλλά η γενική εικόνα μας ήταν καλή, αν συνυπολογίσουμε και τον αντίπαλο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Τάκη Λεμονή, ο οποίςο στη συνέχεια αναφέρθηεκσ το αγνωισιτκό πλάνο της ομάδας και τις οδηγίες του στο ημίχρονο, όταν το σκορ ήταν 1-0, είπε:

«Είπα στους παίκτες πως θα βρούμε 1-2 καλές ευκαιρίες για να κάνουμε κάτι καλό. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Δεν χρειαζόταν απέναντι σε μια τέτοια ομάδα παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες να ανοιχτούμε παράλογα. Κάναμε μια καλή προσπάθεια απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου».

Όσο για τη συνέχεια στο Champions League είπε: «Έχουμε μια τριάδα αγώνων με δύο ματς στην έδρα μας κι ένα στην Πορτογαλία. Θα πρέπει να διεκδικήσουμε όσο μπορούμε το καλύτερο και αυτό είναι όπως καταλαβαίνετε να συνεχίσουμε στο Europa League».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button