Καλωσορίζει ο Μπέος τους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Με ποστάρισμά του κι ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού σταδίου (19/3, 17:30) ο Δήμαρχος Βόλου και Μεγαλομέτοχος της Θεσσαλικής ΠΑΕ καλωσόρισε τους οπαδούς των Πρωταθλητών Ελλάδας
Σε μία κίνηση ποδοσφαιρικού πολιτισμού, που θα πρέπει να βρει αρκετούς μιμητές, προέβη ο Αχιλλέας Μπέος.
Ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού σταδίο ανάμεσα στον Βόλο και τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των πλέι – οφ της Super League με ανάρτησή του ο Μεγαλομέτοχος της Θεσσαλικής ΠΑΕ και Δήμαρχος του Βόλου
καλωσόρισε τους οπαδούς των Πειραιωτών που θα ταξιδέψουν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα την ερχόμενη Κυριακή.
Με τον Θρύλο να έχει ζητήσει και να έχει ήδη στη διάθεσή του 15.0000 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του που προετοιμάζονται να δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα.
Αναλυτικά τι έγραψε:
«Ως Δήμαρχος Βόλου καλωσορίζω στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έρχονται, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, για να παρακολουθήσουν τον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας τους με την δική μας ομάδα, τον Βόλο.
Παράλληλα τους καλώ, όπως ακριβώς συνέβη και τον περασμένο Ιανουάριο, στον αντίστοιχο αγώνα των ομάδων μας, να σεβαστούν και να απολαύσουν τόσο την φιλοξενία μας, όσο και τις ομορφιές της πόλης, και βέβαια τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων μας, χωρίς ακρότητες και επεισόδια.
Όπως επαναλαμβάνω προς όλους και σε κάθε ευκαιρία η ομάδα μας δεν έχει αντιπαλότητα με καμία άλλη ομάδα. Ένας όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας είναι, ας τον απολαύσουμε και ας κερδίσει ο καλύτερος. Εύχομαι καλή διασκέδαση, λοιπόν, και ένα ευχάριστο διήμερο», αναφέρει ο Αχιλλέας Μπέος στην ανάρτησή του στο Facebook.