«Καλό ταξίδι στις κούπες!»

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο καλωσόρισε ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπα τον Μάρκο Μαρίν στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια.
Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος
Ο Ολυμπιακός έκανε το μπαμ» με την σούπερ προσθήκη του Μάρκο Μαρίν από την Τσέλσι ενισχύοντας σε τεράστιο βαθμό την μεδσαία του γραμμή μ’ έναν βιρτουόζο ποδοσφαιριστή, ο οποίος προβλέπεται να …σηκώσει στο πόδι το «Γ. Καραϊσκάκης» με τις μαγικές τουντρίπλες και όχι μόνο!
Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του 27χρονου διεθνούς Γερμανού μέσου ο Διευθυντής Επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» Κώστας Καραπαπάς καλωσόρισε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον 27χρονο παικταρά.
Με μήνυμα του στα social media ο Κώστας Καραπαπάς φρόντισε να βάλει αμέσως στο …κλίμα το νέο απόκτημα του Θρύλου γράφοντας το παρακάτω μήνυμα:
«Καλό ταξίδι στις κούπες!»