ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο

Ένα ακόμα μέλος της οικογένειας της Θύρας 7 άφησε αυτό τον κόσμο για να πάρει θέση στην «ερυθρόλευκη» κερκίδα των ουρανών.

Μαύρη ημέρα για την οικογένεια της Θύρας 7. Ένα ακόμα μέλος της έφυγε από τη ζωή. Ο Γιώργος Σκαλτσάς. Δεν είναι πια μαζί μας, σε αυτό τον κόσμο. Ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι για να πάρει θέση στην «ερυθρόλευκη» κερκίδα της Θύρας 7 των ουρανών. Εκεί που είναι και πολλά ακόμα αδέρφια μας.

Θα βλέπει, πλέον, από εκεί ψηλά την αγαπημένη του ομάδας. Θα παρακολουθεί το ματς του Ερασιτέχνη σε όλα τα αθλήματα. Πάντα κοντά ήταν στο σύλλογο, ανεξαρτήτως αθλήματος.

Εντός και εκτός συνόρων. Αγαπώντας αγνά τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Ένας ακόμα φίλαθλος του Ολυμπιακού που πλέον δεν είναι κοντά μας.

Με τη Θύρα 7, μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook, να στέλνει το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια αυτή: «Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο, συλλυπητήρια στους οικείους σου!»

Το ίδιο και εμείς από το redaroume. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και καλή δύναμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button