ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάιπερς: “Ελλειψη σεβασμού σε μένα η πρόταση της ΑΕΚ”

Και εκεί που μας έλεγαν ότι ο Κάιπερς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ  και άλλα πολλά ήρθε τόσο ο Βέλγος φορ όσο και ο μάνατζερ του να ξεφτιλίσουν, πραγματικά σε μέγιστο βαθμό τη διοίκηση των “Κιτρινόμαυρων”  αναφορικά με την πρόταση που του έκαναν.

Την αρχή την έκανε ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας σε Βέλγικη ιστοσελίδα  τονίζοντας ότι η πρόταση που του έγινε ήταν υποτιμητική. «Δεν θα πάω στην ΑΕΚ! Η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και τον μάνατζέρ μου! Δεν έχω πρόβλημα να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Εργοτέλη, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε»

Εν συνεχεία μίλησε και ο μάνατζερ του: «Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button