ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και τώρα ΔΙΩΞΤΕ τον!

Τί άλλο να κάνει ο Θοδωρής Βλάχος με την Εθνική; Και το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες να πάρει, δεν φτάνει για τη νέα ηγεσία της ΚΟΕ!

Αυτή η ομάδα έχει συνέπεια. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει πώς είναι ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα. Αυτή είναι μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο. Κι αυτή είναι μια ομάδα του προπονητή της. Αυτή είναι, κυρίες και κύριοι, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου. Η Εθνική του Θοδωρή Βλάχου.

Ας τα βάλουμε σε μια σειρά. Όλοι οι παίκτες της εθνικής ομάδας έχουν δουλέψει πολύ μαζί του. Έχουν γίνει καλύτεροι παίκτες. Οι περισσότεροι έχουν τη χαρά να συνεργάζονται μαζί του και στον Ολυμπιακό. Άλλοι θα το κάνουν στο μέλλον. Μια ομάδα που έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει με τη δική του συνδρομή, τη δουλειά που έχει κάνει με όλα αυτά τα παιδιά, όλους αυτούς τους σπουδαίους πολίστες.

Από το 2014 που ανέλαβε ο Βλάχος την εθνική ομάδα πόλο Ανδρών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν (2015), δύο ακόμα χάλκινα στο World League (2016 και 2020) και το ασημένιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα (2018). Εκεί για την ιστορία είχαμε αντιμετωπίσει, στον τελικό τους Σέρβους, από τους οποίους ηττηθήκαμε 12-10.

Στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο ο Βλάχος πήγε με την εθνική ομάδα, γνωρίζοντας πώς αυτό θα είναι το τελευταίο του τουρνουά στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Και έχει ήδη οδηγήσει την Ελλάδα στον τελικό, στο μετάλλιο, σε μια τεράστια επιτυχία. Την καλύτερη της εθνικής πόλο Ανδρών στις 16 φορές που έχει συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρώτη φορά σε τελικό. Πρώτη φορά μετάλλιο. Χρυσό ή Αργυρό θα το ξέρουμε την Κυριακή το πρωί, λίγο μετά τις 11:30.

Και τώρα η νέα διοίκηση της ΚΟΕ ας κάνει πράξει ό,τι έχει προαναγγείλει. ΔΙΩΞΤΕ τον Θοδωρή Βλάχο. Ακόμα κι αν πάρει την πρώτη θέση και φορέσει χρυσό μετάλλιο στο στήθος, ΔΙΩΞΤΕ τον! Να τηρήσετε και τις προεκλογικές δεσμεύσεις σας εκεί στην ΚΟΕ. Λέγαμε για άλλες ομοσπονδίες, αλλά η νέα διοίκηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας θα βάλει το χειρότερο… αυτογκόλ στην ιστορία της.

Διότι θα «διαλύσει» μια άκρως πετυχημένη ομάδα. Αν βγει από αυτή την «αλυσίδα» ο κρίκος που λέγεται Θοδωρής Βλάχος, όλα αλλάζουν. Αλλά οι εμμονές ορισμένων ανθρώπων εκεί θα οδηγήσουν αυτή την ομάδα. Οι εμμονές και τα… θέματά τους με τον Ολυμπιακό! Αν και μια άλλη λέξη θα ταίριαζε καλύτερα, αλλά ημέρα που είναι για την ελληνική υδατοσφαίριση, δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για δαύτους.

Υ.Γ. 1  Το χειρότερο, η UNFAIR κίνηση της νέας διοίκησης της ΚΟΕ προς το πρόσωπο του Θοδωρή Βλάχου, ήταν πώς σε μια περίοδο προολυμπιακής προετοιμασίας, όχι μόνο μιλούσε με προπονητές για την επόμενη ημέρα, αλλά επέτρεψε να γίνει γνωστό πώς ο Ισπανός Μαρτίν είναι κοντά σε συμφωνία με την εθνική Ελλάδας!

Υ.Γ. 2 Σε ό,τι αφορά τον κυριακάτικο τελικό με τη Σερβία, είναι ό,τι πρέπει για την Ελλάδα. Δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Παίζει με τη χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο. Αντίθετα, έχει πάρα πολλά να κερδίσει. Και η άμυνά μας θα είναι για μια ακόμα φορά το «κλειδί» σε αυτό το ματς.

Υ.Γ. 3 Αν ορισμένοι τόνισαν πώς η νίκη 10-9 στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων με την Ουγγαρία είχε και δόση τύχης, μετά το 9-6 του ημιτελικού πρέπει να έχουν… κρυφτεί! Τόσο καθαρή νίκη με τόσο εμφατικό τρόπο και εκπληκτική άμυνα δεν μπορούσε να πετύχει η «γαλανόλευκη»!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button