ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και η Marca για την κίνηση ανθρωπιάς του Ολυμπιακού

H είδηση κάνει το γύρο του κόσμου. Η Ελλάδα έχει βυθιστεί στο πένθος από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός για μία ακόμα φορά βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που χρειάζονται βοήθεια και το απέδειξε με την τεράστια κίνηση του ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το συγκεκριμένο γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τη Marca, όπως και από το CNN νωρίτερα. Η Marca η οποία τονίζει ότι ο Μαρινάκης ήταν αρκετά γενναιόδωρος, ενώ συγχρόνως αναφέρει ότι ο ελληνικός αθλητισμός δεν έδειξε την απαραίτητη συμπαράσταση στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στην Αττική.

Παράλληλα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνει λόγο και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο facebook είχε δηλώσει ότι όλα τα έσοδα από το μαγαζί του στην Καλαμάτα θα διατεθούν στους πληγέντες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της MARCA:

«Η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι συγκλονισμένη από τη φωτιά στην Αττική. Οι διαστάσεις της τραγωδίας είναι τεράστιες: εκτιμάται ότι υπάρχουν 74 νεκροί και 187 τραυματίες.

Η ανταπόκριση του ελληνικού αθλητισμού δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο πιο γενναιόδωρος είναι ο Ευάγγελος Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Nottingham Forest έχει διαθέσει ένα εκατομμύριο ευρώ στους τραυματίες και στις οικογένειες των θυμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button