ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Και η σεζόν δεν τέλειωσε ακόμα

Βλέπουμε καμία άλλη ομάδα να πανηγυρίζει κανένα τίτλο και μας πιάνουν τα γέλια. Βέβαια, να είναι κανονικός τίτλος, όχι σαν αυτούς που «διαφημίζει» ο Παναθηναϊκός. Έτσι συνεχώς παρουσιάζει μια ραγδαία αύξηση στο συνολικό αριθμό που έχει στο παλμαρέ του. Ωστόσο εμείς κοιτάμε τους επίσημους, αυτούς των πρώτων ομάδων, στα ομαδικά αθλήματα. Το κοντέρ φέτος έχει γράψει ήδη 17! Και η σεζόν δεν τέλειωσε ακόμα.

Η σεζόν θα κλείσει με tremble στην Κολύμβηση

Για την ακρίβεια, ας δούμε λίγο πώς έχουν τα πράγματα. Μια ακόμα αγωνιστική περίοδο που ο Ολυμπιακός έχει σαρώσει τους τίτλους στα ομαδικά αθλήματα. Να σας τους θυμίσουμε, αν και ο κόσμος του Θρύλου τους ξέρει. Για τους άλλους το κάνουμε περισσότερο, την υπενθύμιση. Σε περίπτωση που έχουν ξεχάσει τα παιδιά. Καταρχάς, πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο. Επίσης, στο μπάσκετ πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας. Επιπλέον, το ίδιο και στο μπάσκετ Γυναικών. Νταμπλ για τις «ερυθρόλευκες». Και είμαστε ακόμα στην αρχή.

Το quadruple του πόλο Γυναικών

Η ομάδα πόλο Ανδρών κυριάρχησε άλλη μια σεζόν εντός συνόρων. Καθώς κατέκτησε και πρωτάθλημα και κύπελλο. Εντούτοις, τα κορίτσια του Θρύλου τα σάρωσαν όλα. Με το μαγικό quadruple που δεν υπάρχει! Ξεκίνησαν με το ευρωπαϊκό Super Cup. Μετά πήραν ξανά την LEN Euroleague και έκαναν το Back2back. Ακολούθως, σειρά είχε το κύπελλο Ελλάδας στο Final-4 της Λάρισας. Αργότερα, έκλεισαν μια ονειρική αγωνιστική περίοδο με ένα ακόμα πρωτάθλημα. Μην ξεχάσουμε και το μάγκικο και πειραιώτικο πρωτάθλημα, με μειονέκτημα έδρας, που πήρε η ομαδάρα του χάντμπολ! Αυτό κι αν ήταν χουνέρι!

Η σεζόν δεν τέλειωσε ακόμα

Βαρεθήκατε να διαβάζετε; Κανείς! Στην επιτραπέζια αντισφαίρισης των Ανδρών νταμπλ. Έγινε το σωστό, με πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας στον Ολυμπιακό. Πρωτάθλημα και στην επιτραπέζια αντισφαίριση των Γυναικών. Μέσα στο χειμώνα ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Ανδρών στην Πυγμαχία.

Την Κυριακή το βράδυ, για άλλη μια φορά, αναδείχθηκε πρωταθλητής στους Άνδρες, στον Ανοικτό Στίβο. Εντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε… Και η σεζόν δεν τέλειωσε ακόμα. Μέσα στον Ιούλιο υπάρχει και η κολύμβηση. Άλλα τρία πρωταθλήματα στον Πειραιά. Σε Άνδρες, Γυναίκες και γενική βαθμολογία. Φουλ για 20 τίτλους μέσα σε μια αγωνιστική περίοδο. Αυτά τα κάνει μόνο ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button