Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήξερα την ποιότητα του Φορτούνη»

Εγκωμιαστικά σχόλια για την αξία του διεθνούς μέσου του Ολυμπαικού αφιέρωσε ο Ομοισπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογέτ.

 

 

«Ύμνους» για το ποδοσφαιρικό ταπεραμέντο και την ποιότητα του Κώστα Φορτούνη αφιέρωσε ο Γκουστα΄βο Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός εκλέκτορας της Εθνικής ομάδας στο πλαίσο προετοιμασάις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει της αναμέτρησης με το Γιβραλτάρ έπλεξε το εγκώμιο του 30χρονου διεθνούς μέσου του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πογέτ:

Για την διαδικασία των προκριματικών: «Τα παιδιά έχουν έρθει με αυτοπεποίθηση γιατί καταφέραμε τον στόχο μας στην προηγούμενη διοργάνωση (σ.σ. το Nations League). Τώρα ξέρουμε ότι είναι δύσκολος ο στόχος μας απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Θέλουμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι πάμε για την απευθείας πρόκριση και όχι για πρόκριση μέσω μπαράζ».

Για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ: «Αν θέλουμε να προκριθούμε πρέπει να κερδίσουμε αυτό το πρώτο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να το διαπραγματευτούμε αυτό το παιχνίδι, το να μην κερδίσουμε».

Για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη: «Τον ήξερα τον Κώστα Φορτούνη, ήξερα την ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής, ήξερα για τους τραυματισμούς του. Ουσιαστικά τον περιμέναμε να έρθει, ήταν το σωστό ταιμινγκ. Θέλω να μιλήσω μαζί τους να καταλάβουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Περιμένω να δω τα παιδιά πως θα ενσωματωθούν».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button