Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ήξερα τι θα ζήσω!»

Τον ενθουσιασμό του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και την  μαγική ατμόσφαιρα που βίωσε από τον συγκλονιστικό κόσμο του Ολυμπιακού φανέρωσε ο Κώστας Μανωλάς.

 

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος και όλοι οι πρωταγωνιστές αυτής της πορείας είχαν τον λόγο τους νε πετούν στα ουράνια λίγες στιγμές μετά τη στέψη

Τη θέλησή του να ζει μέχρι το τέλος της καριέρας του την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Κώστας Μανωλάς, στη φιέστα για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος.

«Ήξερα τι θα ζήσω, ήμουν σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει το πρωτάθλημα, ήταν πολύ μπροστά όταν ήρθα. Ξέρω ότι αυτόν τον κόσμο δεν τον συναντάς πουθενά και όσο παίζω, ελπίζω να είμαστε μαζί», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova.

Για το αν νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, σχολίασε:«Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, όταν είσαι ποδοσφαιριστής κοιτάς κι άλλα πράγματα. Μπορεί να μην ήμασταν πάντα αυτόι που έπρεπε, του χρόνου η ομάδα θα είναι πολύ καλύτεροι. Ακόμα και έτσι, όμως, το πήραμε με τόσους βαθμούς διαφορά, κάτι που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός».

Για τους στόχους της επόμενης περιόδου, είπε: «Πρώτος στόχος το Champions League και μετά πρώτα από όλα το πρωτάθλημα».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button