ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΛΟ

Η Εθνική ηττήθηκε 8-4 από το Μαυροβούνιο και θα παίξει για το χάλκινο μετάλλιο

Η Ελλάδα ηττήθηκε 8-4 από το Μαυροβούνιο στον ημιτελικό του World League. Θα παίξει την Πέμπτη (1/7, 17.15) με τον χαμένο του Ιταλία -ΗΠΑ για το χάλκινο μετάλλιο. Η Εθνική ήταν μπροστά 3-2 στο πρώτο ημίχρονο αλλά τα δύο επόμενα οκτάλεπτα ήταν…καταστροφή (1-6).

Πληρώνοντας την κακή της 3η περίοδο, αλλά και την αδυναμία της να βρει λύσεις επιθετικά στη μεγαλύτερη διάρκεια του ημιτελικού του World League Super Final, που διεξάγεται στην Τιφλίδα της Γεωργίας, μένοντας μάλιστα χωρίς γκολ για διάστημα 14 λεπτών (!) στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών ηττήθηκε με 8-4 από το Μαυροβούνιο.

Πλέον θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον αυριανό (17:15) μικρό Τελικό ενάντια στον ηττημένο του ζευγαριού Ιταλία – ΗΠΑ.

Στο πρώτο ημίχρονο η άμυνα της Ελλάδας ήταν εξαιρετική με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 2-2 και το ημίχρονο στο 3-2 υπέρ μας, χάρις σε γκολ του Ντίνου Γενηδουνιά στα 11” δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Στην 3η περίοδο η Ελλάδα, όμως, δεν μπόρεσε να αμυνθεί με την ίδια αποτελεσματικότητα (είχε 2 αποβολές από το 5′ της 2ης περιόδου ο Σκουμπάκης) στον παίκτη παραπάνω και το Μαυροβούνιο έχοντας συνολικά 3/4 σε αυτό το οκτάλεπτο (5/8 μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα) και συνολικά τέσσερα αναπάντητα γκολ κατάφερε να κλείσει την 3η περίοδο στο 3-6.

Στην 4η περίοδο η αδυναμία της Ελλάδας να πλησιάσει την εστία των Μαυροβούνιων παρέμενε με τον Θοδωρή Βλάχο να διαμαρτύρεται για τη στατικότητα των παικτών του, που είδαν τους αντιπάλους να προηγούνται με 8-3 προτού ο Γκιουβέτσης σκοράρει στον παραπάνω στο 2:15” για το τέλος το μοναδικό γκολ της Εθνικής μας στο δεύτερο μέρος.

Η Ελλάδα, που αγωνίστηκε με τον Μάνο Ζερδεβά κάτω από τα δοκάρια της σε όλο το ματς, είχε συνολικά 2/7 στον παραπάνω και το Μαυροβούνιο 5/10.

Ελλάδα – Μαυροβούνιο 4-8 (2-2, 1-0, 0-4, 1-2)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button