ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήττα της Ελλάδας – Τώρα 7η θέση

Αν και στη φάση των ομίλων η Ελλάδα είχε πολύ καλή παρουσία με 3/3 νίκες, στη συνέχεια τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Μιας και η εθνική Γυναικών υπέστη δεύτερη, διαδοχική ήττα. Καθώς μετά την ήττα από την Αυστραλία στον προημιτελικό, άλλη μια για τις θέσεις 5-8 από την Ουγγαρία. Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα έχασε 10-9 και θα αντιμετωπίσει τον Καναδά, για τις θέσεις 7-8.  Ήττα της Ελλάδας – Τώρα 7η θέση.

Ήττα ξανά στις λεπτομέρειες

Το ματς στα τρία πρώτα οκτάλεπτα δεν ήταν στα μέτρα της Ελλάδας. Για δύο λόγους. Καταρχάς, η εθνική Γυναικών από το πρώτο οκτάλεπτο «κυνηγούσε» το σκορ. Επιπλέον, δεν κατάφερε στο διάστημα αυτό, όταν ισοφάρισε, να πάρει το προβάδισμα. Ίσως να έπαιξε ρόλο και ο ψυχολογικός τομέας. Διότι στο πρώτο οκτάλεπτο, 3:48 για το φινάλε, η Νίνου έχασε πέναλτι. Για την ακρίβεια σημάδεψε το δοκάρι, με το σκορ στο 1-1.

Επίσης, στα τελευταία 95” της τρίτης περιόδου και ειδικότερα μέσα σε 27” δέχθηκε δύο γκολ και το σκορ έγινε 9-7. Ωστόσο, το σκηνικό ήταν ανάλογο στο τελευταίο οκτάλεπτο. Όταν, δε,  η εθνική Γυναικών μείωσε σε 10-9 δεν έκανε το κάτι παραπάνω. Το αποτέλεσμα ήταν μια κακή επίθεση στο φινάλε και ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα. Ήττα της Ελλάδας – Τώρα 7η θέση.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 4-5, 2-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Φουντωτού, Ελευθεριάδου 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη 1, Νίνου 3, Τριχά , Σιούτη, Βάσω Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Ατίλα Μπίρο): Μάγιαρι, Σίλαγκι, Βάλι, Κουρισάτι 1, Μαχιού 1, Πάρκες, Μάτε, Κέσθελι 3, Λέιμετερ, Ριμπάνσκα, Φαράγκο 2, Γκάρντα 3, Νέσμελι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button