ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήσυχες μέρες του Αύγουστου…

Ο “δανεικός” τίτλος από την ομώνυμη ταινία του 1991, δημιούργημα του Παντελή Βούλγαρη και πρωταγωνιστή τον Θανάση Βέγγο, δεν έχει να κάνει τίποτα με κάποιες πρωινές… διαπιστώσεις, οι οποίες εύλογα μπορούν να γίνουν ενώ βαδίζουμε στο τέλος του καλοκαιριού.

Μόνο ήσυχες δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν βέβαια οι τελευταίες ημέρες του Αύγουστου, αφού η πίεση είναι πολυ μεγάλη. Και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη που απέχει μόλις… 90 λεπτα. Έχουμε συνηθίσει εμείς οι Ολυμπιακοί να λέμε “Ευρώπη” τη φάση των ομίλων. Όποιοι κι αν είναι αυτοί. Τα τελευταία χρόνια έχουμε κοπιάσει αρκετά για να μπούμε σε αυτούς. Και πώς όχι άλλωστε, αφού μόνοι μας παλεύαμε με τους βαθμούς και τα… θηρία για να γίνει κατι. Φέτος γίνεται κάτι και με το παραπάνω αφου ολες οι ελληνικές ομάδες κάνουν πολλά. Δεν είναι ωστόσο αυτό το θέμα.

Το θέμα είναι ότι οι τελευταίες ημέρες του Αύγουστου μπορούν να κυλήσουν ήρεμα σε ότι αφορά την ψυχή μας σαν Ολυμπιακοί! Παρά την ένταση των αγώνων επιστρέφουμε σπίτι μας μετά το γήπεδο έχοντας μια ηρεμία, μια γαλήνη και ένα χαμόγελο ότι κάτι πολύ καλό πάει κα χτιστεί φέτος. Μεγάλο πράγμα η ομάδα να σου βγάζει τέτοια ηρεμία Αύγουστο μήνα. Να νιώθεις ήσυχος. Προχθές χάσαμε ένα τσουβάλι γκολ με τη Λιβαδειά. Άμα όμως η ομάδα παίζει έτσι νιώθεις ότι δεν μπορεί να έχεις τέτοια γκαντεμιά σε κάθε ματς. Τα γκολ θα έρχονται. Δεν μπορούν παρά να έρχονται!

Τώρα βέβαια αυτές τις ημέρες πολλά ακούγονται, γράφονται για κάποια μεταγραφική έκπληξη. Αλλά δεν είναι της παρούσης. Εκτός του ότι επιλέγουμε συνειδητά να μην μπούμε στην γνωστή μεταγραφολογια που έχει (ξανα)αρχίσει, προτιμούμε να αφήσουμε τα επίσημα χείλη να μας πουν αν όντως γίνεται κάτι αλλα, πρώτα από ολα, κοιτάμε, σκεφτόμαστε, αντιμετωπίζουμε ΜΠΕΡΝΛΙ! Τίποτε αλλο. Για να παραμείνουν ήσυχες οι ημέρες του Αύγουστου και ακόμα πιο όμορφα τα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα βράδια μας!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button