ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισπανός καθοδηγητής και Έλληνας ηγέτης

Ο φετινός Ολυμπιακός δείχνει στην αρχή της σεζόν πώς είναι στο σωστό δρόμο. Αλλά τί θέλει ο οπαδός του Ολυμπιακού; Πιο συγκεκριμένα, μια ομάδα που θα παίζει ωραία μπάλα. Επίσης, να προσφέρει θέαμα, αλλά να σκοράρει και πολλά γκολ. Αν και το ρόστερ δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα στο 100%, όλα αυτά τα κάνουν με επιτυχία οι «ερυθρόλευκοι». Βέβαια είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Ωστόσο σημαντικό μερίδιο στην εικόνα της ομάδας έχουν ο Μαρτίνεθ και ο Φορτούνης. Ισπανός καθοδηγητής και Έλληνας ηγέτης.

Ο καθοδηγητής από την Ισπανία

Η αποστολή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολη. Διότι ο Ισπανός έπρεπε να αλλάξει πολλά. Διότι η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο ήδη φαίνεται η δουλειά του. Αλλά και η επίδραση που έχει στους παίκτες. Εξάλλου, δεν έχει νόημα να επαναλάβω ό,τι έγραψα πριν από μερικές ημέρες.

Όμως η εικόνα των «ερυθρόλευκων» έως τώρα είναι κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρα. Βέβαια και δεν είναι όλα μια χαρά. Επίσης, ο Θρύλος έχει περιθώρια βελτίωσης. Εντούτοις, ο Ισπανός έχει βάλει τους κανόνες του. Επιπλέον, έχει ήδη περάσει στους παίκτες τη φιλοσοφία του. Διότι στόχος είναι να παίρνει το καλύτερο από τον καθένα. Επιπρόσθετα, τους υπολογίζει όλους στο ρόστερ. Άρα αυτό είναι ωφέλιμο για την ομάδα.

Ο Φορτούνης έγινε ξανά ηγέτης

Για παράδειγμα ακόμα και ορισμένοι που πέρσι δεν ήταν σε καλή κατάσταση ή δεν πρόσφεραν αυτά που μπορούσαν, φέτος είναι 100% βελτιωμένοι. Είναι αλήθεια ότι το έργο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έγινε ορατό. Επειδή οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν ποδόσφαιρο κυριαρχίας μεν, ουσίας δε. Βέβαια, ο Ισπανός βάζει καθημερινά και κάτι νέο στο παιχνίδι της ομάδας. Αν δημιουργικά τα πράγματα είναι πολύ καλά, ανασταλτικά υπάρχουν ακόμα ζητήματα. Με άλλο λόγια, πρέπει να κάνει και άλλα με τους παίκτες του.

Παρ’ όλα αυτά είναι στην ευχάριστη θέση να έχει έναν Φορτούνη που «πετάει» αυτή την περίοδο. Διότι είναι με διαφορά ο ηγέτης. Έτσι όπως η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, το ίδιο και εκείνος! Κατά συνέπεια, ο συνδυασμός αυτός είναι «εκρηκτικός» και οδηγεί τον Ολυμπιακό σε συνεχόμενες νίκες, με πολλά γκολ και μηδέν παθητικό! Ισπανός καθοδηγητής και Έλληνας ηγέτης.

Υ.Γ. Το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου θα φέρει σέντερ φορ και κεντρικό χαφ στον Πειραιά. Άρα τις προσεχείς δύο εβδομάδες θα γίνει μια έξτρα προετοιμασία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button