ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ίσως να αργήσει παραπάνω ο Βαλμπουενά…

Η επάνοδος του Γάλλου μπορεί να καθυστερήσει και ο Γάλλος να μην επιστρέψει σε τρεις εβδομάδες όπως είναι η αρχική πρόβλεψη.

Η διάγνωση για τον 36χρονο μεσοεπιθετικό που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης είναι πώς έχει μια θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Κάτι που σημαίνει δύο με τρεις εβδομάδες αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αυτή είναι η πρώτη «εικόνα» αναφορικά με τον τραυματισμό του. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι ο Ματιέ έχει ευπάθεια σε ό,τι αφορά τους μυϊκούς τραυματισμούς.

Κάτι που σημαίνει πώς η απουσία του αυτή τη φορά ίσως να κρατήσει περισσότερο. Υπάρχει φημολογία πώς μπορεί να λείψει ακόμα περισσότερο. Με την επιστροφή του στα γήπεδα να προσδιορίζεται για τις αρχές του 2021. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να φανεί ακριβώς ο χρόνος τις απουσίας του.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πώς ο Γάλλος έχει ταλαιπωρηθεί από ανάλογους τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, τέτοια εποχή. Φέτος, δε, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Κι αυτό καθώς ο Ολυμπιακός δεν έκανε κανονική προετοιμασία, με αποτέλεσμα οι μυϊκοί τραυματισμοί να είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα, ειδικά για ποδοσφαιριστές που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button