ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήρθαν και αποθεώθηκαν οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες!

Αντικείμενα λατρείας έγιναν κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο των Σπάτων οι διεθνείς πολίστες που έφεραν την Ελλάδα στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Ελληνικό έδαφος πάτησε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/8) η ασημένια Ολυμπιονίκης Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών. Με τους διεθνείς άσους του Θοδωρή Βλάχου να εμφανίζονται με τα μετάλλια στο στήθος και τον κόσμο που βρέθηκε στην υποδοχή να τους αποθεώνει.

Η Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο επέστρεψε στην Ελλάδα λίγο μετά τις 12:30 (11/8), με τους παίκτες να εμφανίζονται με τα μετάλλια στο στήθος και να γνωρίζουν αποθεωτική υποδοχή.

Οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες είδαν τους δικούς τους ανθρώπους που τους υποδέχθηκαν, Μμεταξύ άλλων και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά και ο Γ.Γ.Α Γιώργο Μαυρωτά.
Έχοντας κατακτήσει το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία του ανδρικού ομαδικού αθλητισμού σε Ολυμπιακούς Αγώνες (και δεύτερο συνολικά σε ομαδικό άθλημα στην Ελλάδα μετά το ασημένιο της Εθνικής ομάδας Πόλο Γυναικών το 2004), η ομάδα που αγάπησαν όλοι οι Έλληνες – και λάτρεψαν όταν έγινε γνωστό ότι οι διεθνείς δώρισαν 100.000 ευρώ (το μισό πριμ που έλαβαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη – πάτησε Ελλάδα, με τους παίκτες να τα έχουν … χαμένα από την εκπληκτική υποδοχή  που έτυχαν.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button