ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπαγάσα: «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Στην ανάγκη ο Ολυμπιακός Β’ να παρουσιαστεί ακόμη πιο συμπαγής και συγκεντρωμένος στις προσεχείς του αναμετρήσεις αναφέρθηκε ο «Κάνιο» μετά το 1-0 επί του Διαγόρα Β’

 

Μία υπερπολύτιμη νίκη με 1-0 επί του Διαγόρα πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Β’ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να συνδυάζει το ντεμπούτο του στην Β’ ομάδα με γκολ αναδεικνύοντα ςπτυχές της ποιότητάς του, αλλά και αναδεικνύοντας τις εκτελεστικές του ικανότητες  Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν αήττητοι για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι και πλέον βρίσκονται στους 2 βαθμούς έχοντας «σβήσει» πολύ γρήγορα το -10, λόγω τιμωρίας.

Με τον τεχνικό Αριέλ Ιμπαγάσα, πάντως, να μην είναι ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας του   «Είμαστε ικανοποιημένοι με τους τρεις βαθμούς, αλλά όχι με το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο γιατί υπήρχε πολύς αέρας στο γήπεδο και είχαμε προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι ο Διαγόρας δημιούργησε 2-3 ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο όταν είχε υπέρ του τη φορά του ανέμου. Εμείς δεν είχαμε καλή τελική πάσα και ευκαιρίες παρά την κατοχή της μπάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποιήσαμε αλλαγές και η ομάδα βρήκε γκολ με τον Ελ Αραμπί, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής με εμπειρία και μας βοηθά. Είμαστε ικανοποιημένοι λοιπόν με τη νίκη, αλλά όχι με τον αγώνα μας.

Πρέπει να βελτιωθούμε, ξέρουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε έχοντας ξεκινήσει με δέκα βαθμούς μείον και αυτό τα παιδιά το νιώθουν στα παιχνίδια τους.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button