ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η βόλτα του Ιντάλγκο στην Ακρόπολη [pics]

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα. Ο Κουβανός ακραίος του Ολυμπιακού έφτασε στη χώρα μας, διότι αυτές τις ημέρες ξεκινά η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για τη νέα σεζόν. Έδειξε, δε, γεμάτος όρεξη να μάθει και να δει τις ομορφιές της Αθήνας. Ο Ιντάλγκο επισκέφτηκε την Ακρόπολη.

Στην Ακρόπολη, οικογενειακώς, ο Ιντάλγκο

Οι πρώτες ημέρες του νέου ακραίου του Ολυμπιακού στην Ελλάδα έχουν και τον χαρακτήρα του διαστήματος προσαρμογής. Επιπλέον, με δεδομένα ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η προετοιμασία είναι μια καλή ευκαιρία να μάθει την Αθήνα. Να επισκεφτεί σημεία της ελληνικής πρωτεύουσας που είναι πασίγνωστα σε κάθε μήκος και πλάτος της Γης. Όσο κι αν εμείς δεν το συνηθίζουμε, οι ξένοι που έρχονται στην Ελλάδα έχουν μια διαφορετική οπτική. Κάτι που ισχύει και τον Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα. Ο Κουβανός ακραίος εκμεταλλεύτηκε το «κενό» και βρέθηκε στην Ακρόπολη. Μαζί με την οικογένειά του.

«Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Για τον νέο ακραίο του Ολυμπιακού, αυτή η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη. Διότι, όπως περιέγραψε και ο ίδιος μέσω των social media του, ήταν μια εκπληκτική ημέρα. Ήταν εκπληκτικό ό,τι έζησα. Η επίσκεψη στο λίκνο του ελληνικού πολιτισμού, το μνημείο-σημείο αναφοράς για την Αθήνα. Με τον ίδιο να σχολιάζει: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Μια καταπληκτική ημέρα. Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ευχόμουν να μπορέσω να επισκεφτώ την Ακρόπολη. Τώρα που θα ζήσω σε αυτή την όμορφη πόλη της Αθήνας, το πρώτο πράγμα που είχα στη λίστα μου ήταν να την επισκεφτώ και να δω από κοντά την ιστορία. Απίθανη εμπειρία».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button