Η ταινία της UEFA για τον Ολυμπιακό [vid]

Κοντεύει ένας μήνας από την 29η Μαΐου. Αλλά αυτές οι ημέρες, οι 20 ημέρες που έχουν περάσει, μοιάζουν σαν… αιώνες. Λες και ο χρόνος σταμάτησε εκείνη την Τετάρτη βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γιατί από την επομένη, μια άλλη σελίδα άρχισε να γράφεται στην ένδοξη ιστορία του Θρύλου. Ωστόσο, πολλά είδαμε από τις εξέδρες του γηπέδου, άλλοι από την τηλεόραση. Όμως πάντα σε ένα μεγάλο γεγονός υπάρχει και η παρακάμερα. Δηλαδή όλες εκείνες οι μικρές ιστορίες, που σαν ενωθούν, παράγουν το ιδανικό αποτέλεσμα της μεγαλύτερης επιτυχία του ποδοσφαιρικού Θρύλου! Η ταινία της UEFA για τον Ολυμπιακό.
Συγκινητική η ταινία για τον πρωταθλητή του Conference League, Ολυμπιακό!
Βέβαια η mini movie που ετοίμασε η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία για τον πρωταθλητή Ευρώπης προκαλεί ρίγη συγκίνησης! Εξάλλου είναι απολύτως λογικό. Καθώς όσο θα περνούν οι ημέρες, οι εβδομάδες, οι μήνες, τα χρόνια, τόσο θα αναζητούμε αυτό το υλικό για να θυμόμαστε τις λεπτομέρειες. Ειδικότερα, η μεγάλη εικόνα είναι μία. Άρα κανείς δεν θα λησμονήσει όσο ζει πώς ο Ολυμπιακός είναι Πρωταθλητής Ευρώπης. Όμως, οι μικρές στιγμές που θα κάνουν τη… διαφορά, υπάρχουν στα διάφορα βίντεο. Έτσι είναι και αυτό της UEFA. Με εικόνα και ήχο από το πριν, το τώρα και το μετά του τελικού της Αθήνας στο Conference League.
Αξίζει να σημειωθεί πώς κεντρικό πρόσωπο σε αυτό το εξαιρετικό βίντεο είναι ένας ΑΓΝΟΣ οπαδός του Ολυμπιακού. Επομένως ένα δικό μας παιδί! Γιατί ο Γιάννης Αλαμπασύνης αυτό είναι. Όχι απλά ένας από μας. Αλλά ένας πραγματικός μαχητής της ζωής, για τον οποίο ο Ολυμπιακός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δικής του. Ουσιαστικά παίρνει δύναμη από τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. Πάντα κοντά, δίπλα στην ομάδα, σε όλα τα τμήματα, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Επομένως η επιλογή του ήταν ιδανική. Αλλά επειδή τα λόγια δεν έχουν αξία, τη σκυτάλη παίρνει η εικόνα του εκπληκτικού αυτού βίντεο! Η ταινία της UEFA για τον Ολυμπιακό.