ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σχολή Θεσσαλονίκης στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό

Επίσκεψη αγάπης στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης η Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη.

 

Οι γονείς μαζί με τα παιδιά και τους προπονητές της Σχολής έδωσαν χαρά και δώρα στα 55 παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση και είναι μέλη του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού». ‘

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να πάρουν ένα σπουδαίο μάθημα ζωής από τα ίδια τα παιδιά τα οποία δεν έχουν την οικογενειακή ζεστασιά και θαλπωρή που απολαμβάνουν οι ίδιοι.

Στο Παιδικό Χωριό δόθηκε και μια φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε δώρα στη Θεσσαλονίκη για την συγκεκριμένη επίσκεψη.

Ο Επικεφαλής της Σχολής κ. Γιώργος Χοχλάκης είπε: «Είμαι γονέας και αυτή η επίσκεψη όπως συζητήσαμε όλοι οι γονείς της Σχολής ήταν ένα σημαντικό μάθημα ζωής για τα παιδιά αλλά και για εμάς. Τίποτε στη ζωή δεν είναι δεδομένο. Οι ποδοσφαιριστές της Σχολής μας μέσα σε μια ώρα διδάχτηκαν τόσα πολλά. Ευχαριστούμε τους γονείς για την τεράστια ανταπόκριση σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε και φυσικά την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την αδιάκοπη στήριξη της».

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close