ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Σχολή Καραϊσκάκη στο Λέχαιο

img_2128

Την όμορφη τοποθεσία της Κορινθίας επισκέφτηκε η Κ-9 του Ολυμπιακού της Σχολής Καραϊσκάκη.

Μία ομάδα της Σχολής Καραϊσκάκη, επισκέφθηκε την Κυριακή την Κορινθία και έδωσε φιλικό παιχνίδι, με την αντίστοιχη από το Λέχαιο.

Πιο συγκεκριμένη η κατηγορία των παικτών που έχουν γεννηθεί το 2007 και το 2008, ταξίδεψαν μαζί με τον προπονητή τους, Γιάννη Βουγιουκλάκη, στην Κορινθία, εκεί όπου ο Θρύλος, διατηρεί Σχολή από το 2015.

Εκεί δόθηκε φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο Σχολών, με σκοπό να το ευχαριστηθούν τα παιδιά και να το διασκεδάσουν.

Ο επικεφαλής της Σχολής Λεχαίου, κ. Δημήτρης Κριτσέλας είχα προετοιμάσει κατάλληλα τα πάντα και μετά την φιλική αναμέτρηση, πήγαν όλα τα παιδιά στην θάλασσα, μαζί και με τους γονείς τους.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε με 5-4 υπέρ της Σχολής Λεχαίου, με τα μικρά παιδιά να προσφέρουν θέαμα σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές της αποστολής της Σχολής Καραϊσκάκη: Ταντελές Δημήτρης, Πατινιώτης Γιάννης, Παναγόπουλος Αλέξανδρος, Μέγρης Σπύρος, Μανέτας Άγγελος, Τζαφόλιας Σπύρος, Μελλισουργός Μιχαήλ Άγγελος, Λαμάι Αλέξανδρος, Κορφιάτης Βασίλης, Τσέκα Ντάνιελ, Γκαρούτσος Γιώργος, Μπέμπης Άγγελος, Γκιόκας Πάνος, Χειλαδάκης Παύλος, Μπαρές Γρηγόρης, Βάιος Κουτσόγιαννος.

Τα στελέχη της Σχολής Καραϊσκάκη εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Κριτσελά για την άψογη φιλοξενία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button