ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η προσπάθεια που συσπειρώνει!

Αυτό που έχει αρχίσει να γίνεται φέτος στο Καραϊσκάκη, δεν έχει προηγούμενο. Άλλοι δεν θα πίστευαν ποτέ ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί, αλλά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τίποτα δεν μοιάζει ακατόρθωτο!

Μία απόπειρα που ξεκίνησε πέρσι από το ερυθρόλευκο βόλεϊ και φάνηκε άμεσα πως είχε ανταπόκριση, να έρθει δηλαδή ο κόσμος με τις ερυθρόλευκες στο γήπεδο, αποτέλεσε το εχέγγυο για παραπάνω. Ένα μικρό γήπεδο μπορεί να “ζαλίσει” το μάτι και να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο δέος στον αντίπαλο. Πόσο μάλλον όταν γυρνάς το κεφάλι σου παντού και βλέπεις… Ολυμπιακό! Παντού Ολυμπιακό. Στο γήπεδο, στην εξέδρα, παντού!

Η προσπάθεια ομολογουμένως να γίνει κάτι τέτοιο στο Καραϊσκάκη, ήταν πολύ φιλόδοξη, αλλά ο κόσμος το πίστευε. Μάλιστα, η ανταπόκριση στο πρώτο παιχνίδι με την Μπέρνλι, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού στην εξέδρα των οργανωμένων αλλά και σε ακόμα περισσότερα σημεία του γηπέδου άρχισε να… πιάνει πολύ ερυθρόλευκο!!! Και αυτή η προσπάθεια “αγκαλιάστηκε” όχι μόνο από τον κόσμο αλλά και από τον ίδιο τον Ολυμπιακό! Οι παίκτες, άνθρωποι της διοίκησης έδωσαν το έναυσμα, έδωσαν το παράδειγμα και νάτο που έγινε ακόμη πιο “ζωντανό”.

Το Καραϊσκάκη βάφτηκε ερυθρόλευκο και οι φίλοι του Ολυμπιακού βάζουν πλώρη για παραπάνω! Πλέον τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, με τον κόσμο και τους παίκτες να έχουν “σφιχταγγαλιάσει” αυτή τη προσπάθεια. Γιατί οι κάτω στο γήπεδο γουστάρουν και οι πάνω στο γήπεδο γουστάρουν ακόμη πιο πολύ. Παίρνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη όταν φορούν την ιερή ερυθρόλευκη ριγωτή. Ο κόσμος το θέλει και συσπειρώθηκε γύρω από αυτή τη προσπάθεια.

Για αυτό λοιπόν, την Κυριακή ακόμα περισσότερες ερυθρόλευκες εμφανίσεις στην εξέδρα! Ακόμα περισσότερο ερυθρόλευκο χρώμα στην νύχτα. Γιατί Καραϊσκάκη σημαίνει Πειραιάς και Πειραιάς σημαίνει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Και Ολυμπιακός σημαίνει με τη σειρά του Κοκκινο, Άσπρο και Ριγέ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button