ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η πιο συγκινητική Θύρα 7 (video)

Το να γράψει κανείς ότι ο κόσμος δημιούργησε μία συγκλονιστική κερκίδα πιθανότατα δεν θα αποτελούσε είδηση, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι ερυθρόλευκοι οπαδοί είναι οι καλύτεροι και πως μόνο αυτοί ξέρουν να δημιουργούν κερκίδες που γράφουν είδηση. Όμως σήμερα δεν μπορεί παρά να αποτελεί είδηση ότι η θύρα 7 δημιούργησε εκτός από συγκλονιστική, μία μοναδική και συγκινητική εξέδρα.

Εξέδρα που συγκίνησε όχι μόνο την εμβληματική αρχηγό του Θρύλου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη με την ανάρτηση του πανό με το οποίο την ευχαρίστησε για την προσφορά της για τα όσα χάρισε στον τεράστιο αυτό σύλλογο που λέγεται Ολυμπιακός, αλλά και ολα τα κορίτσια της ομάδας. Και όλους όσους βρέθηκαν μέσα στο Παπαστράτειο.

Δεν είναι απλά η αγάπη που δείχνει ο κόσμος και που ξέρει να εκτιμάει αυτούς που έχουν δοξάσει το όνομα του Θρύλου. Δεν είναι που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, όχι μόνο σήμερα, αλλά πάντα, τραγουδώντας και φωνάζοντας για την μεγάλη τους αγάπη, δεν είναι μόνο που ενισχύουν βάζοντας τις πιο γερές πλάτες στην διοίκηση του Ερασιτέχνη μας με τις κάρτες φιλάθλου και κάρτες μέλους… Είναι και αυτό το ξεχωριστό που έχει πια αναπτυχθεί μεταξύ της θύρας 7 και των αθλητών – αθλητριών.

Κάτι παραπάνω από οικογένεια… Με μία λέξη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Όταν η χαρά, η υπερηφάνεια, η οικογένεια, η συγκίνηση, η δόξα περιγράφονται με μία λέξη…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close